onsdag 7 mars 2012

Molly på mitt kort :)

Snacka om dåligt foto på detta kort :) Typiskt mig att skicka iväg kortet innan jag kollar om fotot blev bra... så inga nya chanser till fotografering finns :)

Här för ett tag sen fick jag såååå super bra service från Mollys Scrapbooking så jag ville tacka Lilo för den underbara servicen och tänkte överraska henne med ett kort. Nu vet jag ju att man alltid får bra service men denna gång kändes verkligen som att hon gjorde lite extra för mig :) Läser Lilo detta själv så vet hon nog vilken gång jag menar ;)

Hur som helst, sagt och gjort gjorde jag ett kort med en Some Odd Girl stämpel, papper från Echo Park, You Do´s washitape och så en bild på självaste Molly. Om ni undrar varför jag har en bild på Molly är helt enkelt för att den följde med i ett paket en gång från Mollys Scarpbooking när jag hade turen att vinna ett utlottningspris där i en tävling. När jag satt och grävde bland mina papper och denna bild då bara dök upp framför mina ögon visste jag precis hurdant tack kort jag skulle göra :)

Ha det bäst!!!!

3 kommentarer:

  1. ÅÅh vilket härligt kort med söt stämpel och självaste lilla Molly, ååh vad hon kommer att blir glad över detta kort :)

    Kram Majsan

    SvaraRadera
  2. Vilken kanonfint kort
    Trevlig helg

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!