lördag 7 april 2012

Mycket pyssel har det blivit p g a dåliga tv program

Här har det återigen pysslats en del. Jag börjar med att lägga upp detta foto och fortsätter med mer idag eller imorgon sen när jag har fotat mina alster. Tycker tv programmen är så usla nuförtiden att jag har ingen ro att sitta framför den så mina kvällar blir att sitta och pyssla :)

Just nu har Scraplagret en CC i deras blogg. Tänkte jag nu visar en av mina alster till den CC:n :) Detta kort är gjort till en Bingo utmaning där jag valt ut raden med Doilie, Bling, Stämpel motiv och knappar. Fotot blev inte så bra... Trotts att det är ljust ute nu så hittar jag inte så bra ställen i huset att fota för det blir inte så bra med direkt solljus på heller :) Men men det går ju att se både färger och kortet ändå :)

Och för er som inte varit in i Scrapplagrets blogg kan jag rekommendera att ni går in och kikar, för även om man inte är med på utmaningarna så finns det ju sååååå otroligt många och vackra bidrag till utmaningarna. Jag är själv nöjd med detta kort.... men ni skulle se de andra!!!! Otroligt fina!!! Så kila in och kika på dem om du inte redan varit där :)

Ha en toppen dag!!!

7 kommentarer:

 1. WoW!!!Vilket kort, im in love!

  SvaraRadera
 2. Åh vilket fint kort!
  HElt ljuvligt!
  Å din färgläggning är otrolig!!
  Tack för ditt tävlingsbidrag hos Scraplagret!

  SvaraRadera
 3. Snyggt kort! Den stämpeln är ju så underbar, himlans snyggt du kan färglägga dina stämplar!!
  Kram Iffa

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Jag älskar rött, men det är så väldigt sällan man ser det i scrapvärlden (mer än till jul). Din Gorjussflicka är fantastiskt vackert färglagd! Vad har du använt till henne? Jag har precis börjat lära mig färglägga, så jag försöker få tips lite här och där, och du är ju jätteduktig!

  SvaraRadera
 5. Förstår att du är nöjd, d e super fint!!!

  SvaraRadera
 6. ÅÅH jisses så snyggt, så snyggt med knapparna på blommorna, tänk att man alltid får nya idèr när man tittar in hos andra, tusen tack inspirationen ;)

  GLAD PÅSK !!

  KRAMAR MAJSAN

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!