tisdag 12 juni 2012

Får jag lov?

Detta kort bloggar jag just nu även i PhunnyFace bloggen idag. Motivet Dansande par är "rykande nytt" från PhunnyFace senaste kollektion. Detta par känns nästan som mina föräldrar för en del år sedan, ja egentligen borde jag nog säga 10-15 år sedan :) Mina föräldrar har alltid tyckt om att dansa och polka var de "nästan kända för" på vår lilla ort :) När det spelades upp till polka var det inte många som var upp på dansgolvet men mina föräldrar snurrade runt som fjädrar med lätta steg :) Och ni ser väl att det är polka som dansas på detta kort ;)

Till färgläggningen av motivet. Att jag har "skuggningen" på utsidan och ljuset i mitten kan tyckas är konstigt... :) Men det finns faktiskt en anledning till det, trot eller ej :) Nämligen jag tycker detta motiv är som ett väldigt lyckligt par som redan hunnit vara gifta ett bra tag. Ett par där lyckan mellan dem bara lyser upp tillvaron... Och ljuset därav mellan dem :) Ja... kan ni se det??? Fniss... typiskt mig att försöka komma med dolda budskap i mina kort... som är så dolda att jag behöver förklara dem för att de ska upptäckas...hahahha....

Och sen har jag en såååå rolig nyhet att berätta. Jag är en av två lyckliga som ska få gästa hos Mollys scrapbooking!!!!! Jiiihooo!!!! Mina kort till deras Ballerina tävling kan du se här i Molly bloggen om du är vill :)

Ha det bäst!!!

6 kommentarer:

 1. Grattis till gästandet :))

  SvaraRadera
 2. Jag tycker din färgläggning är suverän! Oavsett om du måste förklara den eller ej *ler*

  Snyggt, sobert färgval!

  Och grattis till gästandet! Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Men såå underbart härligt kort, man blir så glad :), tycker det blev så snyggt med dina skuggningar coh så fin med den blåa ramen runt motivet :)
  ÅÅH vad roligt att få gästa hos Mollys, STORT GRATTIS :)

  HA DET SÅÅ GOTT!!

  KRAMAR MAJSAN

  SvaraRadera
 4. Roligt med kort till alla åldrar, är det ngt jag skulle vilja kunna är att dansa, bugg vore kul.

  Men tyvärr tror jag att jag är ett hopplöst fall :(

  SvaraRadera
 5. Men SÅÅÅÅÅ KUL!!! GRATTIS VÄNNEN!!
  Vilken ära för dig, och ballerinan är underbar =)

  Härligt kort du visar idag! Jag tycker som du vet om personliga kort och när du berättar tanken bakom detta låter det så kärleksfullt till dina föräldrar vilket jag älskar. Har tyvärr själv inga föräldrar så därför blir jag lite rörd av sånt, måste vara en härlig känsla. Underbar stämpel för det är väl ändå en total lycka att le så mot varandra efter många år tillsammans =)
  Din färgläggning älskar jag att titta på, så levande och snyggt gjort!!!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Herlig kort:) Og velkommen som gjest hos Mollys:)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!