torsdag 31 januari 2013

Cirkelformat


I utlottningar har jag egentligen yttert sällan tur men man det skadar ju inte att prova :) I Bildmålarnas utmaningsblogg är det Anything goes utmaning som jag tänkte jag hänger på med detta kort. Lite i sista minuten är jag väl då tävlingstiden går ut vid midnatt :)

Här har det snöat rejält denna vecka. Snömängden har minst fördubblats sen måndag. Och eftersom det bara är januari så vet man att det hinner komma ännu mycket snö innan det är dax att börja smälta... så vi lär väl ha på norrsidan, bakom huset, en massa snö till valborg igen.... Så till det är vår och sommar så får jag nöja mig med att göra lite somriga kort :) Men tiden går fort 1/12 del av året har ju gått kan man väl säga då det är första februari imorgon.

Ha det bäst!


2 kommentarer:

 1. Men så roligt med ett runt kort!
  Härliga glada färger och såå ljuvlig stämpel, såå snyggt du har fäglagt hennes hår OMG :)
  Jaså ni har fått ännu mera snö där uppe, här har det nästan smält bort, men men det kommer säkert mera, kan jag tänka mig.

  Ha det så gott vännen!!

  KRAMAR MAJSAN

  SvaraRadera
 2. ja herregud, tänk att det redan gått en månad på 2013.....makalöst!
  Bättre sent än aldrig finns det ju ett ordspråk som heter =)
  Ditt kort är så gulligt, perfekt sätt att invänta våren på genom att scrappa i vårfärger. Runt kort är läckert, ja alla olika former gillar ju denna dam här bakom tangentbordet, fniss.
  Papprena du använt tycker jag var jätteläckra, verkligen snygga!
  Lycka till i utmaningen och jag håller en tumme för dig vännen!!
  kramiz

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!