lördag 4 oktober 2014

NLS Scraphelg


Förra helgen var jag på en scrapträff som NorthernLightScrappers höll i Öjebyn utanför Piteå. Så kul det var! :) Som alltid en väldigt välordnad träff. 

På dessa träffar brukar de ha lite utmaningar och jag tänkte jag idag visar två layouter jag gjort till två olika utmaningar. 

Ovan layout gjorde jag till en bingoutmaning där raden bestod av Foto, Rivna kanter, Distress Ink, Något utstansat och Mönster papper. Till denna layout har jag använt mig av papper från Pion Design. Det var ett tag sen sist jag använde mig av deras papper :) 

Hade tur och vann första pris med denna layout :)


Och så en annan layout i en annan stil. Denna till en utmaning där man skulle inspireras av en moodboard. Jag inspirerades av färgerna på bilden. Tyvärr kan jag ju inte visa bilden till er här eftersom jag inte har den kvar.

Två layouter i två lite olika stiler men i grunden så ser man nog att det är jag, förutom att jag använt mig av foton på sonen :) Ville göra lite olika på utmaningarna, dels för att utmana mig själv men också gärna visa olika sidor av min scrapbooking jag :)

Till denna layout har jag blandat lite mer med tillverkarna. Om jag inte minns helt fel så har jag använt mig av Pink Paislee, Echo Park och Prima.

Ha det bäst!


2 kommentarer:

  1. Jag förstår verkligen att du vann första pris med den översta layouten! Så vacker!
    Du är verkligen fenomenal på att göra vackra LOs med bara en färg.

    SvaraRadera
  2. Helt underbara layouter! Grattis till vinsten!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!