torsdag 2 december 2010

Julkort utan julblommor

Ja här fortsätter julkortsverkstaden. Den tid jag har att sitta vid pysselbordet får nu läggas på att tillverka julkort. Jag tycker jag börjat tidigt med dem i år men med en hel del andra projekt här emellan så har jag hamnat lite på efterkälken med julkorten :o) Men än är det ingen fara. Jag brukar skicka iväg mina runt Lucia och jag har inte så många kvar att göra, så jag ska nog hinna :o)

Denna gång blev det ett kort med allt annat än "juliga" blommor. Men jag tycker inte det gör något. De funkade rätt bra på detta kort i alla fall :o)

Tänk att vi är inne i december redan... Hösten har gått fort, säkert går vintern lika fort. Snart får jag nog plocka fram skidorna :o) Jag skulle tro att vi har ungefär 5-10 cm snö. Har ingen aning om det finns skidspår ännu p g a att det inte är så mycket snö, men ett är säkert att ut på isen vågar jag mig inte ännu... :o) Har älven ett stenkast ifrån där vi bor men har alltid haft stor respekt för den. Isen skall vara rejält tjock innan jag vågar mig ut på den... Nåja, jag är ju ingen skidfantast men eftersom jag köpte nya förra året och då inte åkt skidor på ungefär 20 år så kändes det riktigt roligt att några soliga vårdagar åka skidor ute på isen.

Ha det bäst!

3 kommentarer:

 1. Aha här vaknar skidåkarlusten till liv så smått!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt gammaldagsjulig kändes kortet.
  Återupptog också skidandet för några år sedan efter ett uppehåll sen mellanstadiet.
  Det brukar bli ett par vändor i spåret och någon vända på isen varje vinter.

  SvaraRadera
 3. Hej Päjvi!
  Du gör så fina kort, jag blir väldigt inspirerad av det du lägger ut i din blogg!
  Hoppas vi syns under våren på någon scrappträff!
  Ulla W

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!