söndag 10 januari 2016

Mina scrap drömmar för 2016 :)


En selfie layout bjuder jag på idag. En layout med lite drömmar jag har för 2016 :) Visst jag har massor med drömmar och vet även att alla inte kan gå i uppfyllelse :) men tänkte jag delar med mig av några som hänger ihop med min blogg :) Nämligen mina scrap drömmar. Okej... erkänner att speciellt en av drömmarna är lite svår uppfylld men det är ju så med drömmar. Ibland blir de uppfyllda och ibland inte :) Men fortsätta drömma ska man :) Eller hur?!?


Hahahahha.... nu fick jag mig ett gott skratt... Snacka om att klanta till det med stavningen... hihihi... och inte på ett ställe utan flera... Nåja, blackout måste jag ha haft när jag gjorde denna layout :) :) :) Men min pappa brukade säga att handgjorda saker måste ha fel för att synas att de är handgjorda så jag får väl säga att det är därför ..... hihihihi.... allt för att skylla på något .... hihihi

Som så ofta i mina inlägg så hakar jag på en utmaning. Men däremot så hakar jag sällan på flera utmaningar med ett alster. Varför? Jo för jag får ofta så speciell inspiration av varje utmaning att jag inte så ofta får de att gå ihop med en annan utmaning. Och en annan viktig sak är faktiskt det att jag tycker utmaningar ofta förtjänar ett eget alster :) Det är en hel del jobb med att fixa utmaningar så jag tycker jag kan väl jobba lite tillbaka och göra ett unikt alster till utmaningarna :)

Hur som helst med risk för att jag blir diskad från en eller båda utmaningarna så hakar jag på både Cili in Papers januari utmaning och Design in Papers utmaning. Blind som jag ibland är så hittar jag inte information i deras bloggar om man får kombinera utmaningarna med andra, så om man inte får så får jag väl se mig som "diskad" ur utmaningarna :) :) :) Denna gång så kände jag att dessa två utmaningar bara var så otroligt bra att kombinera och därför gjorde jag det också.

Cili in Papers utmaning är att scrappa sig själv och om sig själv. Jag valde alltså att berätta för hela världen om mina scrapdrömmar för 2016. :) Deras januari utmaning hittar du här.

Design in Papers utmaning är en helt fantastisk moodboard. Den hittar du här i deras blogg.

Ha det bäst!

6 kommentarer:

 1. Underbar layout Päivi!! Så många härliga detaljer!! KRAM Anna :)

  SvaraRadera
 2. Så GALET snyggt!!! I love it!!
  Kram,
  Jeanette - Tettiz

  SvaraRadera
 3. WOW Jag älskar din layout!!! Tack för att du ville vara med på vår utmaning /Petra DT-koordinator på DESIGN in PAPERS

  SvaraRadera
 4. Åh, vilken underbar LO ❤️ Jättekul att du ville vara med och inspireras av moodboarden. /Maya

  SvaraRadera
 5. Älskar din layout med de olika lagren! Snyggt! Tack för du ville vara med i vår tävling!/Marie

  SvaraRadera
 6. This is really gorgeous....so love the styling here! Funky and fresh! ;-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!