tisdag 1 juni 2010

Skepp o´hoj!

Hade inte först tänkt blogga om detta kort, känns som att jag gjort så många kort med Tingtura stämpel på senare tid... Men eftersom det är första juni idag och därmed sommar så ville jag ändå vissa detta. :o)

Hos Papper & Sånt hade de ganska nyligen en skissutmaning som jag blev sugen att följa. Resultatet för min del blev, tycker jag i alla fall, ett lite marin och sommar inspirerat kort.

Önskar er en riktigt trevlig kväll! Må bra!

2 kommentarer:

  1. Hej på dig Päivi:) Tack snälla för besöket och dina fina ord på min blogg blir jätteglad ska du veta:) Jag har nyligen också anslutit mig till pysslarna tyckte att det verkade så trevligt att vara med:)
    Det fanns mycket fint här hos dig med du är jätteduktig:) Ha en riktig trevlig dag och hoppas vi hörs igen från Inger i Nyköping (Lilla Pyssel Inger):)

    SvaraRadera
  2. Har suttit här och läst bakåt i din blogg.. Mycket att se och kul att läsa. Har så lite tid så jag hinner inte med alla min bloggrundor som jag vill.. den tid jag har skapar jag istället ;D. Gillar detta kortet super mycket! Å så LO:en på din son. Fotot i närbild. Den SKA du vara supernöjd med. Kul med pysselträff! Vart var den någonstans??? Långt detta blev =P. Önskar dig och din familj en trevlig helg!

    Kramiz Maja

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!