fredag 8 oktober 2010

Höstmys


Hela veckan har jag haft ett sånt pysselbehov att det blivit en del timmar i mitt lilla pysselrum. Vet inte om det är hösten, att jag just nu har ett ganska "krävande" projekt på gång på jobbet eller att jag vet att det inte blir mycket pyssel nästa vecka eller något annat som orsakat detta stora behov :o)

Den här gången visar jag en enkel layout som jag hittade inspiration till hos Pysselmyran. Där finns en utmaning där man ska hämta inspiration från en härlig annons. Denna annons har väldigt fina färger men det var inte de som inspirerade mig utan stämmningen och ljusen på annonsen. Höstmys, ljus och en kopp grön te var de första orden jag tänkte på när jag såg annonsen.

Gillar verkligen mina Iittalas Taika koppar. Har rätt många kaffekoppar och 2 tekoppar. Fick dem när jag fyllde 40 år och låg hemma med benet i paket av mina goa arbetskompisar. Väl värt att dokumentera bara koppen :o)
Trevlig helg! Ha det bäst!!!

2 kommentarer:

  1. Ja de är fina kopparna fr den serien!

    Tänkte bara säga att du inte behöver anta utmaningen om du inte vill, jag var sugen att göra o då skall man ju passa vidare.

    Kram o trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Fin LO! Roligt att du hakade på Pysselmyran veckoutmaning!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!