lördag 30 oktober 2010

Summer fun


Någon Halloween layout har jag inte att visa. Jag hade inte ens fattat att det är Halloween i helg utan har hela tiden trott att den är nästa helg, nämligen Allhelgona helgen. :o) När jag googlade om saken visade sig att det fanns lite olika åsiket gällande Halloween. Någon tyckte att de som ville "fira" enligt Amerikanska seder så skulle man fira i helg och ville man följa Svenska "seder" (kan inte säga att detta är en sed eller tradition här.... utan nya påhitt...) kan man fira nästa helg. Hos oss är Halloween bara det att min son ska få klä ut sig och gå iväg på "Bus eller godis", vilket nu för vår del får bli nästa helg... Nåja han var faktiskt till grannarna idag... Nästa helg får det bli till mor- och farföräldrarna. Om jag nu missat Halloween eller inte kan jag faktiskt inte ens svara på.... Detta är ingen tradition för oss men något som barnen verkar gilla, d v s att få fara iväg på "Bus eller godis". Eftersom min son inte gör det under påsken (då heter det visserligen inte "Bus eller godis" men för mig samma sak...) ....så får han då fara nu :o)

Till layouten då, bilden är tagen i somras "rätt högt uppe" i en karusell. Denna layout har jag redan gjort för ett bra tag sedan, nämligen när jag var på scrapträff med Pysslarna i slutet på september. Röd är ju en färg som jag inte använder mig så mycket av... i alla fall inte så att den dominerar som jag tycker den gör här. Borde absolut börja använda mer färg i det jag gör... Gul är t ex något jag också använder ganska lite... Kanske en utmaning till mig själv nästa år, att använda mig av mycket mer färg och göra mera färgstarka layouter och kort :o) Jaa... det återstår att se.

En trevlig helg till er alla. Kul att du kikade in!!! Ta hand om dig!

1 kommentar:

  1. Hej! Jag skulle helst hoppa allt Halloweenfirande, men som sagt ungarna gillar det..
    Jag har oxå alltid haft väldigt dålig kolla på när det skall busas, men om jag fattat det rätt nu (har inte googlat men fått för mig det) så skall det vara den sista oktober oavsett om det är helg eller inte. Alla gillar ju inte att vi firar det samtidigt som vi skall minnas våra döda.

    Jajaspelar roll, godisen tog slut idag, så vi kanske får se till att köpa hem lite mer till i morgon.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!