söndag 20 februari 2011

Till en liten pojke...

... som kommit hem från BB. :o) Min riktigt goda vän har fått en pojke och nu när de är hemma från BB ska jag snabbt slänga in en badbalja till dem, en badbalja som jag har haft kvar sen min son var liten. Gjorde snabbt ett kort som får följa med baljan :o) Den riktiga presenten får vänta till att jag far och hälsar på dem senare :o)

Återigen har jag använt mig av en digitalstämpel (härifrån). Måste göra det nu. Min stämpeldyna är slut... När jag sist gjorde en beställning på scrapgrejer gjorde jag den jätte slarvigt. Kollade inte att stämpeldynan ska funka ihop med Promarkers och Copic... Så nu har jag inget annat val än att använda mig av digitala stämplar till jag gör en ny beställning någonstans ifrån. Någon som vet om det går att beställa enbart en stämpeldyna någonstans ifrån? :o) Annars måste jag ta och besälla en massa annat jag inte behöver ;o) Fast det funkar nog det också :oD

Förutom digital stämpel har jag använt mig av "digital papper" (kan man säga så???) Pappret är freebies som jag hittade här.

En super trevlig söndag till er alla!!!!

Ha det bäst!

2 kommentarer:

  1. Det är inte ofta jag får snutta på nyfödda nu längre.

    Idag levererades shoppingtjejen till en tjej i vår ålder. Hon kände igen sig direkt :)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Digitala stämplar?? (Swosch..känner en helt ny värld öppna sig) Hur då??

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!