söndag 13 mars 2011

Ännu mera Kenny K diggisar


Just nu blir det nästan bara dessa härliga Kenny K digitala stämplar för mig. Har du inte varit in där tidigare då gå in nu. De är helt underbara, tycker jag. Det är inte bara jag som gillar dem. Min son, som titt som tätt ska på kalas, gillar dem mer än sk "putti-nuttiga" stämplar. Skulle gärna använda lite mer gulliga också men jag måste ju låta sonen få bestämma åtminstone lite när det är han som ska ge korten :o) Så jag får använda gulliga stämplar annanstans istället :o)

Fördelen med just dessa diggisar (och många andra stämplar för den delen också) är att de egentligen inte kräver så mycket mer. Bara stämpeln i sig gör kortet, tycker jag i alla fall :o)

Nu är detta kort inte till någon kompis åt min son. Detta kort är ett beställningskort som jag under veckan redan skickat iväg men inte bloggat. Denna gång fick inte ens beställaren möjlighet att godkänna kortet. Men som tur var, så var hon nöjd :o) Hann skicka iväg innan jag ens tänkt på att blogga...

Idag såg jag även en super roligt inlägg inne hos Pysslarna. Där står att jag vunnit februaris utmaning med min gitarr tjej (finns lite längre ner). Åh så glad jag blev!!!! Februaris utmaning inne hos Pysslarna var dessutom något extra rolig. Det var för mig en utmaning med stort U (och stort R = rolig för den delen också) :o)

Trevlig söndag! Ha det bäst!

4 kommentarer:

 1. Vilken tuff fotbollskille, jättefint kort!! :)
  Jag hoppas du vill vara med i min utmaning, det vore så roligt. :)
  Ha en bra dag.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Roligt att det går så bra för dig med utmaningarna.
  Ang godkänna korten fr dig, vi som handlat förut litar på din talang o det skall mycket till för att vi ska bli missnöjda.

  Ang utlandssemestrar, en vecka i Spaninen blir billigare än en vecka m hotell o flyg till Göteborg som var ett av alternativen. Eftersom vi vill vara största delen av semestern i stugan så har vi inte husvagn.

  Hoppas att du kan åka själv o resa utomlands m sonen eller m ngn annan i framtiden om du känner för det. Alla gillar ju inte att resa så är det.

  Ha en skön söndag/Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Päivi! Tusen tack för din kommentar tidigare! Jag blev jätteglad! Nu har jag äntligen tid att göra ett besök hos dig! Här finns mycket fint! Snyggt och stilrent kort med fotbollskillen! Förstår att sonen är nöjd! :D Jag tycker också om KennyK´s stämplar just för att dom är lite coolare och inte så puttinuttiga som du så bra uttryckte det! :D Grattis till vinsten med gitarrtjejen också! :D Nu blir det lite pyssel för min del! OoiEE! =) Ha en fortsatt fin söndag! Kram!

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinsten =) Det kortet du vannmed rockar fett!!! Gillar detta kort också. Stlrent och snygg stämpel som är fint färglagd.

  Du undrade om jag anvnde digisar.. Å svaret är nej.. Har bara en fotoskrivare hemma.. och målar mina stämpelmotiv med tombow som kräver akvarellpapper. Giller dessutom lite tjockare kvalitet på pappret så jag tror inte jag kan skriva ut digisar på sådant papper... Eller har du nåt bra tips??? Gillar ju Some Odd girl stämplarna... me de är cäl diggisar???. kanske skulle ha mejlat dig istället ;)

  Kramiz Maja

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!