tisdag 2 augusti 2011

Steampunk med Kenny K


Kenny K har kommit ut med nya diggisar i steampunk anda och jag kunde ju naturligtvis inte hålla mina fingrar istyr utan klickade hem denna digitala stämpel. :o)

Inne i nättidningen Allt om Scrap har just nu en sommartävling som man kan göra ett kort och/eller en layout till utifrån en skiss. Jag vart scrapsugen och hittade denna skiss och kunde naturligtvis inte låta bli att använda min nya stämpel och göra ett kort utifrån skissen :o) Så detta får då bli mitt bidrag till den sommartävlingen :o)

Tro eller ej med detta enkla kort tog ett bra tag att göra :o) Figuren är nämligen rätt pillig att måla. :o) Äger bara ca 10-12 copic pennor och resten är Promarkers och de har ju inte så tunn spets... Men nu har jag i alla fall beställt de tunna lösa spetsarna man kan sätta på sin ProMarker. Ser med spänning emot när de kommer och hur de är att använda. Kanske jag då lyckas med bilder som denna :o)

En superhärlig tisdag önskar jag er alla!!! Ha det bäst!!!

(lagt till lite senare): Är inte med i utmaningen hos Kenny K:s Krafty Girlz ;o) (om du läser kommentarerna förstår du vad jag menar ;o) ) utan endast i den tävlingen som jag skriver om :o)

13 kommentarer:

 1. Ja visst är de nya motiven läckra? Jag bara älskar dem. Och vilket fantastiskt kort du gjort men, underbara detaljer! Lycka till i dragningen och jättekul att du ville vara med i KKKGC även denna gång.
  Kram Kattiz

  SvaraRadera
 2. Men så läckert!!!
  Ett helt underbart kort!
  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 3. Fasen va snygg! Urläckert kort!!!!
  Å va jag gillar att kolla vad du gör.

  SvaraRadera
 4. helt underbart läcker!!!! och snygg färgläggning!!

  SvaraRadera
 5. Super läckert. Och toppen färgläggning!!!

  SvaraRadera
 6. Jag bara sitter här och GAAAAPAR!

  VILKET kort! Så otroligt häftigt sammansatt, snyggt färglagt och... ja, grymt helt enkelt!!!

  *tummen upp från mej*

  SvaraRadera
 7. men så snyggt! Gillar massor!!! =)

  SvaraRadera
 8. Du är bäst kusin vitamin =) Makalöst läckert kort!!!! Å din färgläggning, fast du kommenterade den i negativa ordalag ;),är hur bra som helst!!!! *impad*

  Kramiz Maja

  SvaraRadera
 9. Hej kusin =) Läste din kommentar inne hos mig... en påse gott och blndat dekosar kommer till dig med posten ;)... har sorterat och rensat lite.

  Kramelikramarna!

  SvaraRadera
 10. WOW WOW WOW!!! Vilket superläckert kort du skapat.. Du har verkligen lyckats färglägga stämpeln...Hur ska det då inte bli med de extra spetsarna du beställt! Ser fram emot att höra resultatet av målning med dessa... Detta får högsta poäng av mig. I love!!!
  Ha en fin vecka!!
  Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 11. Riktigt snyggt kort½ Fina detaljer! Denna stämpel är jag också sugen på, men då kanske man borde ha en skrivare först ;)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!