onsdag 30 november 2011

My star


Återigen funderar jag varför jag envisas med att göra layouter :D Även om det inte händer så ofta så händer det :D Men det är ju bara så att jag har en hel del fina foton jag vill scrappa även om layouter inte riktigt är min grej och jag har liiiite svårt att få till dem... Jag tror det mesta helt enkelt hänger på att jag inte hittat min stil bara...

Nåja hur som helst är detta faktiskt ett bidrag till Mollys november tävling. Utmaningen är att man ska inspiereras av en otroligt härlig bild. På en gång när jag såg den visste jag vad jag skulle göra. :o) Att använda mig av gamla oh blad och rinnande färg :o) Det gick åt några blad och några stjärnor men jag fick aldrig färgen att rinna så som jag ville... heheh... olydig färg... Nåja till slut valde jag att inte ha den så rinnande och här är då slutresultatet :o) Tittar man riktigt noga ser man att det finns lite rinnande färg på stjärnan :o)

Regn och rusk är det ute. Svårt att fotografera... Vill ha snö!!! Snart är vi inne i december, ingen snö och flera plusgrader... Nu får vi hålla tummarna riktigt ordentligt för att vi ska få snö snart!!! Det är sååå mörkt ute på vägarna nu. Så kom ihåg att ha reflex på er ute! För det finns ingen billigare livförsäkring än den och tänk på att ett litet inte hjälper så mycket utan ös på med reflex när ni tar kvällspromenaden. Själv har jag skaffat mig en sån där ful reflexväst... men jag SYNS :o)

Ha det bäst!

6 kommentarer:

 1. Så snygg! Toksnyggt papper.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. ÅH supersnyggt, du har verkligen fått till det så fiint!!!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker den är superfin
  Kramis

  SvaraRadera
 4. Men det gör du för att din son kommer att få det mest fantastiska fotoalbumet!

  Du är bara lite självkritisk nu.

  Snö jaa, det lilla fick har regnat bort, lite trist.

  kram

  SvaraRadera
 5. Jättefint!!! Ibland blir det inte som man tänkt, men det blir något annat som är supervackert ändå! Jag tycker du gjort en riktigt fin layout! =)
  /Lilo

  SvaraRadera
 6. Tycker den ser riktigt härlig ut!! =)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!