måndag 2 januari 2012

Nytt år nya idéer


Ja kan ni tänka er... Jag har faktiskt scrappat mig själv :) Är väl inte så vanligt... men jag är väl som många andra scrappare också, d v s att man scrappar sig själv rätt sällan.

Denna layout har fått sin journaling på baksidan för jag fick inte till det snyggt på framsidan :) Har skrivit ungefär det jag skrev i inlägget nedan. Om vad jag hoppas att mitt "scrappår 2012" ska ha med sig. Att jag ska våga mig på "mer färg", lite art journaling, mixed media m m.  Med andra ord Nytt år Nya idéer. Inget nyårslöfte men ett mål för året ;)

Är inne i en utmaningsperiod känns det som :) Med denna layout tänkte jag vara med i Scrap och Hobbys december tävling som avslutas idag. Ja... jag är som vanligt ute i sista stund :) Tävlingen går ut på att inspireras av ordet "nyår". Hoppas denna tokning godtas ;) Vill du läsa mer om den hittar du den i deras blogg, här.

God fortsättning! Ha det bäst!

5 kommentarer:

 1. Denne var kjempefin!! Lekker misting/mask, og fargene fremhever bildet helt supert!

  Ingen dum ide, det med å sette seg mål for det kommende scrappeåret, det tror jeg jammen jeg skal gjøre også!

  SvaraRadera
 2. Åh så härlig LO, ska bli spännande att följa dig och se dina nya idèer :)

  Kramiz Majsan

  SvaraRadera
 3. Jätte fin Lo. Härliga färger och så "enkel" fast jätte härlig

  SvaraRadera
 4. Underbar!!!! Å visst scrappar man sällan sig själv... men jag har blivit bättre på det på senare tid. Ska bli skoj och spännande att följa dig detta år med mer färg och kladd ;)

  God fortsättning kusin vitamin =)

  Kramiz Maja

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!