onsdag 25 juli 2012

Gammal LP skiva

Av gamla LP skivor kan man göra lite av varje som ni vet :) Här en klocka som jag gjort med stämplar från PhunnyFace och papper från K-design. Två läckra svenska designer eller hur :)

 Tuffingen heter denna stämpel.

Och denna heter World in your hands

Ha det bäst!

4 kommentarer:

 1. Hihi, en sån härlig och personlig klocka!
  Alltid kul att vara ensam om något, vilket vi med vår hobby får vara jämt =) Även fast vi inspireras av varandra och hjälper varandra med tips blir aldrig ett kort eller alster samma som någon annans då vi alla gör det på vårt eget sätt, det är det som är så kul.

  Vi svenskar kan verkligen själva, pappret är snyggt och stämplarna gillar jag. Har själv den understa, tycker den är så söt =)

  Jag hoppas att solen även nått upp till dig nu, här har vi underbart sommarväder som verkar bestå till fredag, så härligt!
  Sonen vägrar gå ut idag...suck...lite jobbigt när man inte har en trädgård och inte kan lämna honom själv för länge. Jag löser det dock genom att ta promenader när han har sin speltid, så en promenad är avklarad och om en stund blir det dags för promenad nr 2. Man vill ju så gärna njuta av värmen nu när den kommit till oss.

  Ha en underbar vecka!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Superhärlig klocka med tuffa stämplar.

  Du är en kreativ människa som sätter lite extra guldkant på tillvaron för oss andra genom att inspirera med såna här speciella alster!

  Toppen! Tack!

  SvaraRadera
 3. Men va coolt!! Det var en rolig presentidé!!

  Inspirationen fortsätter flöda,

  kram!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!