torsdag 5 juli 2012

Sittande pinuppa på bokhög

 En av de svåraste stämpelmotiven att färglägga tycker jag är sådana med mycket hud, för hud färgläggningen är jag ingen stor hejare på :) Men är hyffsat nöjd med denna. :)

Tjusningen med att få vara dt åt ett stämpelföretag är ju att man ibland får stämplar som man kanske inte  själv köpt i första hand men gillar dem mycket ändå. Att jag gillar Anitas designade stämplar hos PhunnyFace är väl ingen hemlighet och jag tycker även att de är sååå otroligt roliga att färglägga. Så även denna pinuppa som jag fick i mitt senaste DT brev :)

Signerar gärna mina kort med min namnteckning, denna gång har jag med två stämplar också. Champigne flickan är även den från PhunnyFace. En härlig grej med PF stämplarna är just det att man verkligen hittar stämplar till alla åldrar men även till många smaker. Allt från gulligt till tufft :)

Ha det bäst!

2 kommentarer:

 1. Häftigt kort!!
  Du har gjort huden så bra på detta, verkligen skiftande och levande, tummen upp!!
  Ja, detta är inte min stil på stämplar men som du säger....kan vara nyttigt att få annat att skapa med ibland och tycker du satt henne så käckt på massa böcker =)

  Här har det varit två underbara sommardagar så jag hoppas solen räckt även till dig där uppe =)
  kramiz!

  SvaraRadera
 2. Kul och tufft!
  Just pinupporna är inte min stil, men säkert, säkert kommer ditt kort att hamna hos någon som tycker att hon är helt rätt!

  Snyggt färglagt och ett skönt kort alltigenom!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!