söndag 14 oktober 2012

Försiktigt försök till doodling :)


Inge vidare bild men visar denna idag ändå. Lär inte finnas bättre ljus att fotografera i morgon heller efter jobbet :) Sen att dessutom inte fota med layouten på golvet var nog ingen höjdare till idé :D Nåja här är layouten... :) Hänger med på Veckans skiss och i morgon är ju sista dagen för denna veckas skiss. Skissen hittar du här. Scrappade idag gamla bilder från 2006 på sonen med sin första cykel.

Detta papper tycker jag inbjuder till doodling. Nedre högra hörnet är ju inget jag gjort utan tryckt på pappret, resten är sedan ett första försök till doodling... dock väldigt blygsamt försök :D Inte heller färgkombinationen är vanlig för mig, rosa och gult ihop... Men man måste ju prova på allt för att utvecklas :) Jag har ju alltid sett mig själv som en kortmakare men allt mer så börjar jag känna försiktigt känna mig även som layoutmakare :D

Och ni missar väl inte Söndagsbilagan hos Allt om Scrap - din scraptidning på nätet!!!! Mitt första alster är med där och det är faktist en layout :)


Ha det bäst!


9 kommentarer:

 1. Takk for en flott løsning på skissa mi hos VS denne uka! Likte spesielt godt drodlingen din rundt bildene og i hjørnet!

  SvaraRadera
 2. Så fin den blev. Lækre farver og din doodling er super cool. Flot arbejde med skitsen! Tak for dit flotte bidrag til VS.

  SvaraRadera
 3. Oj, vad du är självkritisk :-) Jag tycker det blev en cool LO. Tack för att du hänger på Veckans skiss.

  SvaraRadera
 4. Oj vad ni har många begrepp i er värld som jag aldrig hört. Doodling, låter kul iaf :)

  Fint blev det oxå!

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig LO! Gillar actionsfotona och de fina färgerna. Din doodling är superfin! Tack för ditt bidrag till VS!

  SvaraRadera
 6. Wow vad snygg doodling! Det lyckades du verkligen att få till snyggt. Tack för ditt bidrag till oss denna veckan /J*

  SvaraRadera
 7. Supersnyggt! Jag tycker du kan vara nöjd med både doodling och med färgvalet! Din doodling apssar fint ihop med det som redan var på pappret! Mycket snygg layout!
  Kul att du ville vara med och tolka skissen hos oss på VS!

  SvaraRadera
 8. Skitsnygg doodling rent ut sagt!
  Älskar din layout Päivi.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!