måndag 8 oktober 2012

Manligt fönsterkort


Till hösten och vintern, speciellt julkort, gillar jag av någon anledning att göra fönsterkort. För mig känns det som att de passar bäst till den årstiden.

Detta kort bloggade jag i förra veckan i PhunnFace bloggen och visar den nu här. 


Och så här ser insidan ut.

Det blev lite resande för mig förra veckan. Dels var vi iväg från jobbet på konferens i början av veckan och nu till helgen var jag iväg på något riktigt roligt, nämligen scrapträff :) Ska försöka orka fota alstrena här någon dag så kan jag i alla fall visa två av dem. Gjorde 3 DT alster under träffen så de visar jag inte ännu. :) 

Men som sagt måsta jag hämta lite ork till det. Har gått och dragit på mig en förkylning som jag försökt undvika länge....Men till slut kom den tyvärr ändå, både min man och son har varit sjuk tidigare men jag har gått omkrring och försökt undvika den i varje hörn för här finns inte tid att bli sjuk... :) Nåja nu behöver jag stanna hemma och vila. Men för att röra på mig lite så får jag väl ta mig från soffan till datorn och visa alster jag gjort tidigare men inte bloggat :)

Ha det bäst!

3 kommentarer:

 1. Superläcker, murrigt och helmysigt kort, du har verkligen fått ihop det! Det ser så hemtrevligt ut där mannen sitter, bakom spetsgardinen och med trädet utanför. =)

  Ha en skön höstdag!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Det blir verkligen så fint att göra fönsterkort, dina blir så tjusiga, älskar den stämpeln, han ser verkligen ut att relaxa =)
  Söt spetsgardin du satt i fönstret!

  Usch då, hoppas du inte blir nockad helt av förkylningen, krya på dig!!!!
  kram från mig =)

  SvaraRadera
 3. =D Vilket läckert kort!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!