söndag 18 november 2012

Skiss v 46 hos Veckan skiss


Otroligt tråkigt, regningt och grått väder har som följd en massa pyssel idag. Veckans skiss har en helt fantastiskt inspirerande skiss denna vecka. Skissen hittar du här. Den ger möjlighet till mycket olika tolkningar. Förutom att tolka skissen ska man även ha med något som händer nu i sin tolkning. För oss är sonen i stor fokus just nu. Vi har kämpat mycket denna höst med att hitta en bra balans. I början av året fick han en sjukdom han kommer att leva med hela sitt liv...

Jag har någon gång köpt dessa Bo Bunnys Alora Noteworthy för att jag tyckte de var så härligt färgglada. Sen skaffade jag ju mig aldrig papper till dessa :) Vet inte vad jag tänkte på :D Nåja denna gång blev det inget mönsterpapper utan dessa Alora Noteworthy, stämpel, mask, bokstäver och en bit wasitejp. :)

Ha det bäst!

9 kommentarer:

 1. Vilken underbart cool layout!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 2. Kjempe kul LO! Likte de gule strålene ut fra bildet! Tusen takk for ditt bidrag!

  SvaraRadera
 3. God kväll!

  Detta är precis din stil av LO, jättefin och härlig i färgerna!! Härligt kort på din son =)
  Men usch då, det låter jobbigt för både honom och er. Det är alltid omvälvande när ens barn råkar ut för tråkigheter. Har ju själv två sjuka barn här hemma (2 av 2 möjliga, vad är oddsen på det liksom.... När man får en diagnos är det alltid jättejobbigt i början, man skall lära sig hantera det som är, hantera sina känslor inför det och oftast mycket sjukhusbesök. Tillslut börjar man lära sig leva med det men det är ständigt pågående och påverkar vardagen för hela familjen. Sedan kommer det stunder när man tycker livet är orättvist och man kan bli lite deppig igen, men för mig blir det längre och längre mellan de gångerna.
  Jag sänder dig MASSA styrkekramar idag och hoppas ni får er nya vardag att fungera bra trots det sorgsna som hänt er son.
  STOR kram!

  SvaraRadera
 4. Kanonfin LO. Och det där med balansen... Kämpa på! Tack så väldigt mycket för ditt bidrag till Veckans skiss!

  SvaraRadera
 5. Vilken fin LO. Gillar den långa rubriken med olika alfabet. Det händer mycket i din LO vilket gör den spännande. Tack för ditt bidrag till VS!/DT-Jeanette

  SvaraRadera
 6. Super cool layout med mange, mange flotte detaljer. Lækker løsning på udfordringen. Tak for dit bidrag til VS.

  SvaraRadera
 7. Så coll LO. Gillar alla dina detaljer. Snyggt. Tack för ditt bidrag till VS.

  SvaraRadera
 8. Såg denna minsann inne på VS =). Hur läcker som helst. Å kramar till er....

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!