lördag 11 maj 2013

Copic färgläggning


Visar idag ett kort med min första figur färglagt helt med Copics :) Blommor har jag färglagt tidigare men nu tänkte jag på annan figur :) Det underbara motivet heter Längtan och kommer från PhunnyFace.

Att jag gav Copics en till chans visar sig bli en dyr historia :D När jag för något år sedan provade Copic Ciao var jag inte så förtjust i dem utan började då med ProMarkers. Nu när jag för ett tag sedan igen provade på Copics, denna gång Sketch så blev jag förtjust. Jag har länge beundrat färgerna bland Copics och har nu alltså bestämt mig för att ge dem en chans. Men jag har så mycket PM pennor kvar så jag kommer att använda mig av dem även. Men denna gång är figuren färglagt helt med Copcis.

Att färglägga med Copics var ändå en lite större utmaning än jag väntat mig även om jag färglagt med PM pennor ett tag. Jag måste öva mig på att vara lättare på handen känns det som :) Sedan så köpte jag på mig hudfärger som är mer orange än jag är van vid med PM pennorna där jag använt mig mer av hudfärger åt rosa hållet.

Men nu är det så att jag saknar en av hudfärgerna... Jag gjorde en beställning på Copics nyligen och hade betalt för 11 pennor men fick bara 10 :( Har haft kontakt med firman men inte ännu fått svar. Nåja jag vet ju att det har varit helg nu under veckan... Skickade ett mail till dem på tisdag eftermiddag så om jag inte fått svar innan nästa vecka på tisdag är det väl ganska rimligt att skicka ett nytt mail, eller hur? Förra gången jag var i kontakt med firman var när jag gjorde beställningen och jag fick ett felmeddelande att det är fel på deras PayPal. När jag meddelande dem detta fick jag svar inom någon timme fast det var en helgdag... Det som även är lite oroväckande att det aldrig kommit någon orderbekräftelse från dem.... Kanske det beror på att de har fel på sin PayPal, vad vet jag... Inte kom det med någon "leveranslista" heller i paketet som de flesta andra som jag beställt från har haft. Men jag hoppas jag får svar och jag får min sista penna för annars är ett säkert, jag kommer aldrig att beställa från den firman igen...

Nåja till något lite roligare, trotts att detta är min första hela Copic färgläggnings figur så tänkte jag passa på att vara med i utmaningen hos Copic Marker Sverige.

Har färglagt med följande färger:
Hud: E13, 11 och 00
Hår: E49, 47, 44, 33 och YR 23
Kläder och vingar: B97, 95, 93, 91
Läppar: R20
Gräs: G28 24, 21

Utmaningar jag deltar med detta kort är:
Divas by design: Anything goes
Simon Says... - Things with wings
Through the Craftroom Doors - Anything goes
Copic Markers Sverige - Utmaning 2

15 kommentarer:

 1. Vilken härlig tolkning på skissen! Kul att du är med på vår utmaning på Copic Marker Sverige!

  Hoppas du får rätt med dina pennor!

  Trevlig helg!
  Christina, DT

  SvaraRadera
 2. Galet snyggt färglagt!!!

  Och ett jättefint komponerat kort!

  SvaraRadera
 3. Finfin färgläggning!! Håller tummen för dej i utmaningen o att det löser sig med din beställning dessutom! Krångel tar så mycket energi...

  Kram Monica

  SvaraRadera
 4. Hm, låter ju lite tråkigt och konstigt med din beställning...hoppas du får svar och pennan dyker upp....fast jag hade nog blivit sjåpig och beställt någon annanstans nästa gång ändå =)

  Ditt kort är superfint!! Ja det är ingen billig hobby vi håller på med....och skall du nu köpa på dig massa fler pennor... =)
  Tycker din färgläggning är jättefin här och gillar som du vet även din färgläggning med Promarkers men förstår av din beskrivning att det verkar finnas lite olika toner och att de funkar lite olika.
  Ha en fin söndagskväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jättevackert kort och gillar färgerna. Du färglägger vackert!

  SvaraRadera
 6. Ja jisses det är ju så himla snyggt färglagt så det är inte klokt!!
  Såå fint med blommorna, ja hela layouten är sååå snygg!!

  KRAMAR MAJSAN

  SvaraRadera
 7. Such a beautiful card--love the pretty blues, the papers, the design, the die cuts, and your image & coloring! Thank you for sharing this with us at TTCRD. Hope to see you again soon! :^)
  Hugs, Penny

  SvaraRadera
 8. Jättefint målat!
  Vad är det för firma...jag ska beställa men blir ju lite fundersam...varifrån jag ska köpa.
  Kram Inga

  SvaraRadera
 9. Gorgeous creation..love the pretty papers and your colouring...thanks for playing with Divas by Design!
  xxx Margreet

  SvaraRadera
 10. This is beautiful and thank you so much for sharing it with us at Diva's by Design. Good Luck.
  Hugs Sharon. x

  SvaraRadera
 11. Så härligt snyggt kort och vilken färgläggning!
  TOPPEN!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 12. Gorgeous, love your colouring.. thanks for joining us at Simon Says Challenge blog

  SvaraRadera
 13. Tack för ditt fina bidrag. Jättefint färglagt i underbara färger. Dessutom är ju denna stämpeln helt underbar.
  Lycka till//Rozzan DT i CMS

  SvaraRadera
 14. Kanonfint kort!

  Beställde pennor av ett företag, där varukorgen inte plusar ihop om man lägger flera av samma färg/vara i korgen. SItter här med flera dubbletter. Plus att korken på en penna var av när jag fick dem. Tyvärr var det i fel ände, så den är obrukbar... Har mailat men inte fått något svar...

  Hoppas du får någon ordning på din order.

  Regniga sommarkramen Anna

  SvaraRadera
 15. Underbar tolkning av skissen och vackert färglagt! Härliga färgtoner på kortet - känns verkligen som "längtan"... :-D Hoppas det reder ut sig med butiken!

  Tack för att du deltar hos CMS!
  Kram
  Linda

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!