torsdag 2 maj 2013

Yellow, not my thing :)


Yellow is not my thing or perhaps I should say color :) When I saw the challenge at Punky Scraps I thought I´ll give myself a real challenge and join their April challenge. The challenge is to use a lot of yellow and  some feathers or other eastery stuff and to be inspiered by sketch. Since I don´t use yellow that often and are not that sure if I even like the color ;)  I don´t have a lot of yellow papers and other stuff so this was realy a challenge for me.

For a chance I even chose to make a layout with a photo of me ;) Although I played a little bit with it before printing it out :)

Gult är inte min grej helt enkelt eller jag borde naturligvis säga Gult är inte min färg. Vet inte om jag någonsin haft gula kläder eller gult hemma i inredningen, förutom under påsken förstås. Så när jag såg april utmaningen hos Punky Scraps kunde jag inte låta bli att vara med. Utmaningen är en skissutmaning där de vill se en massa gult, fjädrar och annat påskigt på alstret.

Jag har en tid varit inne på att försöka mig på lite annat. Jag har nog lite av en färgläggningssvacka och då kändes den här typen av utmaning så rolig där jag försökte släppa loss lite  med sånt jag inte är van vid. Och i detta fall är det ju färgen och även stilen på layouten. Valde till och med att scrappa ett foto med mig själv, fast jag lekte lite med fotot förstås innan jag printade ut det :)

Ha det bäst!

5 kommentarer:

 1. Oavsett om du gillar gult eller inte så blev det riktigt lyckat tycker jag!!!

  Va läckert foto oxå!!!

  SvaraRadera
 2. Samma här....gult är inte en favvofärg här............men vad supersnyggt detta blev!!! Så läcker bakgrund du gjort! och ditt kort = så fräckt du gjort med det = så hade jag oxå velat kunna göra....men mina kunskaper är vääääääldigt låga när det kommer till sånt =)
  Hihi, klart du får lifta mig hur mycket du vill, är ju jättekul om du hittar inspiration inne hos mig som du vill pröva =)
  Ha en fin helg!
  kramiz

  SvaraRadera
 3. He!He! Gult är en så bra utmaningsfärg eftersom många säger sig inte gilla scrappa gult men ändå gör det med bravur. Jag ÄLSKAR din layout! Kul att du var med och lekte lite med oss...

  SvaraRadera
 4. WOW så läckert!! Det märks inte att du inte gillar gult!
  Vilken häftig layout med så många härliga detaljer! Jag vill verkligen veta hur du gjort det gula mönstret med maskerna! Gulfärgad gesso? Akrylfärg?
  Det där vill jag testa!!

  SvaraRadera
 5. This is STUNNING!!!!! :)
  Thanks for playing along at Punky Scraps!!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!