fredag 23 augusti 2013

Inkidos Augusti utmaning


En till layout har det blivit med foton från samma dag i sommar som i inlägget här under. Denna gång har jag också skapat utifrån en skiss men denna gån är skissen ritad av en annan Ulrika :) Denna layout tänkte jag delta med i augusti utmaningen hos Inkido som är att tolka en härlig skiss som Lillblomman har ritat.

Grävde lite i mina gömmor och hittade lite rester av ett mönsterpapper från Inkido som jag tycker passar så bra till fotot på layouten. Resten av pappret har jag föresten använt på mitt första kort som blev publiserat i tidningen Inzpira :)

Ha det bäst!

4 kommentarer:

 1. Hm... är det ett krav att använda Inkido-grejor? Jag har plockat fram skissen och tänkte eventuellt ge mej på den, men har inte en aning om jag har några Inkido-papper eller nåt...

  Hur som helst... din tolkning är helt ljuvlig!!!!

  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 2. Härlig layout!!! Så somrig :)

  SvaraRadera
 3. Åh åh åh åh vad snygg den är Päivi!!!!!
  Jäklars vad duktig du är på LO:s (och killkort då,fniss).
  De läckar bakgrunderna du gör själv blir så snygga och superfint med ramen runt sonen, verkligen ett blickfång på LO:n.
  Har varit jättedålig på att hälsa på men hoppas lusten för både det och scrappandet skall återkomma här framöver så att det inte blir så lång tystnad från mig.
  kram Iffa

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar tolkning av Inkidos utmaning. Ramen runt sonen var ju bara pricken över i:t! Tack för att du delar med deg till oss av din fina sida!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!