lördag 10 augusti 2013

Sommar = Familjen


"Vad är sommar för dig?" frågas i augusti utmaningen hos Hobbyworld. Jag tänkte faktiskt haka på den denna månad :) Det blir ingen layout med bad, sol eller jordgubbar utan en layout med en bild på vår lilla familj :) Sommaren kan ju se olika ut p g a väder och annat så en sommar här uppe i norr betyder inte alltid t ex en massa badande. Men något som än så länge är sommar för mig är att vi har en längre tid ledigt tillsammans och gör extra mycket saker tillsammans. Än så länge så är ju sonen så pass ung att han faktiskt vill vara med oss, så vi måste ju passa på :D

Jag antar det är så hos många att man inte tar så ofta foton på hela familjen. Eftersom vi är så liten familj så är det jag själv som står för fotandet :) Gäller då förstås att ta en närbild och ha en lång arm ;) Detta foto är taget efter bastun en kväll när vi var på vår lilla semestertripp (därav det ofixade håret... :) ). Eftersom vi älskar att bada bastu måste vi t o m på våra resor få göra det så då blir det att hyra en bastu någonstans :) Hur som helst tog vi en promenad i kvällsolen och skulle se på solnedgången vid en av Finlands största sjöar och jag hade som tur var kameran med mig och lyckades för en gångs skull få mina grabbar att låta mig ta ett foto utan större gnäll ;)

Till denna layout har jag använt mig av papper från Teresa Collins (Summer stories), washitejp från Tim Holtz och Ica Maxi, de turkosa blommorna och fjärilen är Prima.

Som sagt så är detta mitt bidrag till augusti utmaningen hos Hobbyworld som du hittar här.

Ha det bäst!

4 kommentarer:

 1. Vad jag älskar texten på den turkosa rutan, en underbar LO på din fina familj!
  Hyra bastu....hihi, det visste jag inte ens att det fanns att göra....men jag antar att det är olika på olika ställen och länder =) Kan inte minnas när jag satt i en bastu sist....typ 20 år sen kanske ;) ...det jag minns av det var att det knappt gick att andas =) Men är nog nyttigt och renande för kropp och själ!
  Underbart bidrag du gjort, lycka till!!
  kramis

  SvaraRadera
 2. Underbart härligt kort och så fin layout!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Layouten blev jättefin, passande texter och fina färger!

  Den får mig att inse att vi också snart måste ta ett nytt familjeporträtt. Det senaste vi tog var för 5 år sedan på Rhodos.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!