torsdag 25 augusti 2011

Phunny Face: Längtan


Ja taas olis P*askarteluhaasteen aika :o) Sininen, valkointen + yksi tehosteväri on tämän viikon haaste. Minä valitsin oranssin tehosteväriksi, niinkun näkyy. Toivon mukaa iho ja hiusväriä ei lasketa tähän mukaan... :o) No haaste oli jällen kerran hauska ja inspiroiva niin pitipä taas jotain väkertää :o) Eli tässä pyöreä kortti johon olen käyttännyt ihanaa Phunny Face leimasinta.

Då var det dax att åter delta i en utmaning i Finland. Gillar ju utmaningar och denna blogg har ofta haft såna som faller mig i smaken :o) Har använt mig av den helt underbara stämpeln Längtan från Phunny Face.

Har ofta försökt få en fin rund form på kort men sällan lyckas. Det går ju bra om man t ex tar helt runda former och binder med band, snöre, brad eller något annat för att det ska bli ett kort. Jag har dock velat ha en vikning och då går det ju inte göra ett helt runt kort, och jag har inte lyckas få lagom stor vikning för att det ska se något så när snyggt ut :oD Så jag tog och la en "kamouflage" på ovansidan så att det ger intrycket av ett runt kort. :o)

Nästa vecka har vi på ScrappaLoss en rolig tävling på G. Men jag tycker du kan ta och kika in där redan idag. :o) Idag presenterar vi 3 av våra sponsorer och i morgon 3 till. Jepp... visst låter det väl spännande med en tävling och flera sponsorer. Så kom ihåg att hålla utkik där nästa vecka :o)

Ha det bäst!

7 kommentarer:

 1. Vilket fiiiiint kort! Roligt att se PF-stämplarna i olika sammanhang!

  Lycka till i utmaningen!

  SvaraRadera
 2. Gillar kortet jättemycket, formen, färgerna och motivet är så härligt färglagt! Kramizar

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt kort!! Gillar verkligen denna stämpel! :) Och färgläggningen är underbar!

  Ha det toppen!

  SvaraRadera
 4. Ihastuttava kortti. Värin olet valinnut hyvin tuon sinisen ja valkoisen lisäksi.

  SvaraRadera
 5. Hip huraa! Löytyi toinenkin oranssin ystävä! Valloittavan kaunis kortti.

  SvaraRadera
 6. Voi kuinka ilahduttavan raikas kortti! Tykkään, tykkään hurjasti :)

  SvaraRadera
 7. Oi, tää on tosi kaunis. Ihana väriyhdistelmä!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!