onsdag 28 december 2011

Best of 2011


Näpp ingen 10 i topp lista är det jag visar idag :o) Har kikat runt på många vackra alster hos bl a annat mina DT kompisar med deras 10 i topp, men någon sådan lista blir det inte för mig idag även om rubriken heter Best of 2011 :o) Nä min rubrik syftar naturligtvis på titeln i min layout :o) Bilderna är absolut inte de bästa för året men de är bilder från en helg som har varit bland de bästa helgerna under året. Nämligen vår helg i en stuga i Levi, Finland. 2011 har vi föresten gjort ovanligt många weekend resor, ovanligt många för att vara oss vill säga.

Med denna layout tänkte jag vara med på En liten butik i Mörrums december utmaning som heter Best of 2011 och ska vara gnistrande och glittrande. Tävlingen finns i bloggen deras, närmare bestämt här.

Som vanligt är just det svårt att fota men hoppas ni ser att den glimmar och gnistrar :o) Har använt mig av produkter som vit glittermist över hela cardstocken för att få en härlig glitter på den (om man klickar på bilden kan man se det...) och glitterlim på rosorna. Har även använt mig av glittersnow tillsammans med en Prima mask och så lite bling och silverfärgade metalldekos.

Ha det bäst!

8 kommentarer:

 1. Så fint tolkning! Ja, det är ju omöjligt att fota layouter nu, jag håller med dig. Tack för att du är med i vår utmaning!

  SvaraRadera
 2. Åh så fiin LO, du har ju verkligen fått till allt så läckert, superfiint!!
  Kramiz Majsan

  SvaraRadera
 3. Lycka till med din fina LO!!!!

  Weekend resor låter toppen, jag längtar så tillbaka till London och hoppas att det blir en weekend där i år för maken o mig.

  Snart dag att summera 2011 igen, fy vad tiden går fort.

  SvaraRadera
 4. Supersnygg LO! Så fina dekorationer och foton. Lycka till i utmaningen!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jättehärlig LO med underbara dekorationer!

  SvaraRadera
 6. ja som ville se en lista :) gjorde klart min idag o det e inte lätt :D

  superfin LO förresten :D

  SvaraRadera
 7. Jättefin LO! Gott Nytt År! Kram Mia.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!