lördag 31 december 2011

Mitt scrapår 2011

Tänkte inte visa någon topp 10 lista :o) Utan summerar bara med några ord mitt scrap år 2011 och några förhoppningar om mitt scrap år 2012.  Och så visar jag några av de alster jag är nöjd med :o)

2011 kan jag minnas som året då jag hade lyckan att få komma med i 3 härliga design team, ScrappaLoss, Stämpelkällan och PhunnyFace.

Min stora passion är stämplar och färgläggande av dem. Jag kan sitta långa stunder och bara färglägga och försöka mig på att bli bättre och bättre på det. Under detta år kan jag då säga att det är där, färgläggningen, jag tycker jag mest har utvecklats. Men det är naturligtvis inte bara stämplar jag gillar utan som alla andra scrappare älskar jag nästan allt som tillhör denna hobby :o)

Mina förhoppningar för 2012 är att jag ska ta mig tid och våga mig på mer andra material, mixed media m m, m m, m m. Prova på mer färg. Mina promarkers kommer jag inte att överge när det gäller stämplar men kanske jag skulle plocka fram de canvas jag köpte för snart 4 år sen som fortfarande ligger vita och fina på en hylla här hemma :o) Lite art journaling vore också kul att prova på ordentligt. Har varit och trevat där men de har hamnat i skräpkorgen :o)


Till sist vill jag önska er alla Gott Nytt År!!!7 kommentarer:

 1. Roligt att du utvecklas o får framgångar med din härliga hobby! Får väl även önska dig ett Gott nytt scrapår!

  SvaraRadera
 2. Oj vad mycket fiint du skapat!!!Ser framemot att se dina skapelser nästa år!!
  Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!

  Kramiz Majsan

  SvaraRadera
 3. Kul när man utvecklas och jag tycker att du är fantastisk på att färglägga

  GOTT NYTT ÅR

  SvaraRadera
 4. Jättefina alster och jag gillar verkligen färgläggningen på den liggande tjejen! Har lagt till mig som följare så jag hittar tillbaka...
  Kram
  Anna

  SvaraRadera
 5. Mycket fint har du gjort. Nåt jag har missat tidigare är den härliga badrumsmattan på det läckra kortet med damen i badkaret. Såna detaljer förhöjer!

  God fortsättning på det nya året och lycka till med allt!

  SvaraRadera
 6. Her var det mye flott ja.. Digget julekortet.. Det stempelet er jo bare superflott..
  Og selvfølgelig har jeg lagt meg til som følger av bloggen :-)

  SvaraRadera
 7. Vilket härligt scrapår du har haft! :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!