måndag 5 juli 2010

1987...


... tog jag studenten och min present till mig själv var en bussresa till Italien med min gode vän Anna. Idag över 20 år sedan kommer jag tyvärr inte ens ihåg vilken väg bussen tog och knappt var vi stannade. Kan inte förstå vad man kan glömma. Tur jag har några foton från den resan. :o) Här har jag scrappat ett foto på ett värdshus där vi stannade och åt lunch. Med mig från det värdshuset lyckades jag ta ett glasunderlägg. :o) Vad jag skulle med det vet jag inte inte :o) Nu fick det bli en dekoration på en layout.

Denna layout har jag skapat efter en skiss med twist hos Handarbeta Scrapbooking. Twisten är att man ska ha med något semesterminne på layouten. Min twist är inte speciellt originellt men trots detta får detta bli mitt bidrag till den skissutmaningen och min 19:nde layout har kommit till :o)

Ha det bäst!

4 kommentarer:

 1. Men tänk att du har sparat det där underlägget i alla dessa år?! Häftigt!

  SvaraRadera
 2. Jag minns oxå att jag samlade på allt fr första charteresan, alla kvitton, drinkpinnar, drinkparaplyer o gud vet allt.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ha ha vad roligt med detta minne! Vet du vad jag minns nästan mest av detta? Det var när vi vandrade omkring i Florens; och köpte mozzarella o skinkfylld ciabatta, MUMS!!!! Jag minns även att Rom inte kändes så stort, vi kunde promenera överallt! Sedan minns jag maffiga 4 rättersmiddagar!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Det var alltså din reskompis Anna som lämnade kommentaren!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!