onsdag 14 juli 2010

Killkort nr 2


Denna gång tänkte jag visa ett till killkort, till en lite äldre kille än den förra. Den här killen gillar skateboard och veteranmotorcyklar. Denna gång skrev jag ut från Digital Two for Tuesday en bild med en kille (nåja kanske mer en man) åkande på en motorcykel. Texten Smooth moves hör egentligen till ett surfing tema men jag tycker den passar även till skateboardåkning, eller hur?!?!? För där gäller väl också Smooth moves :o)

Idag har vi mulet men 23 grader varmt, så det är ändå underbart sommarväder. Igår tog jag själv årets första dopp :o) Vågade mig inte ut i havet eller älven... alldeles för kallt, men däremot en lite sjö passade bra för en badkruka som jag :o)

Tror inte det blir något badande idag. Min pappa fyller 78 år på lördag men de har annat för sig de närmaste dagarna så jag tänkte bjuda mina föräldrar ut och äta lunch idag. Jag kan helt enkelt inte komma på vad min 78 åriga pappa skulle behöva så det får bli mat istället som födelsedagspresent :oD
Ha det bäst!

4 kommentarer:

 1. Vi besökte Er stad i dag :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det här var också coooolt!!! Jag kan bara göra söta kort....

  Kramiz Maja

  SvaraRadera
 3. Den var läckert tuff till en lite äldre grabb.

  SvaraRadera
 4. Anna; det var ju en bra present; det finaste man kan ge någon är att ge tid; hellre en som kommer in o äter tårta utan present, än en som lämnar en present i dörren men har inte tid att stanna! över en lunch hinner man ju umgås!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!