söndag 8 maj 2011

Höll på glömma Mors Dag

Eller egentligen har jag hela tiden vetat att idag ska vi iväg och fira svärmor, på Mors Dagen... Ja för det är ju Mors Dag i Finland idag. Men av någon konstig anledning har det inte blivit något kort till henne... Så i morse fick det bli ett snabbkort, ett snabbkort av typ det som låg närmast till på mitt pysselbord. Resultatet blev detta med papper och bild från PionDesign. Kortet blev väl ingen vidare egentligen men den fick duga eftersom jag inte fattat göra en tidigare :o)

Säg mig hur länge kan man vara trött efter en resa? Jag menar... jag har ju inte rest genom några tidzoner utan i Sverige. Och inte ens det speciellt långt bort. Har i veckan varit på arbetsresa till Umeå. Var på en utbildning som tog musten av mig. Har tagit till nu att jag ens orkat blogga... fniss... Och några ordentliga bloggrundor har jag inte tagit. Men jag ska ta mig i kragen under veckan och surfa runt :o)

I Umeå hade jag i alla fall under två kvällar lite ljuspunkter i tillvaron. :o) Jag hade tur att två butiker jag ville besöka hade kvällsöppet och dessutom på olika dagar. Toppen! En kväll var jag till Pearlized. Fick strosa runt och pilla på en massa härliga smyckesdelar där. Fick med mig lite hem, inget speciellt men sånt jag behövt. Som läderband och lås :o) Så jag ska få trassla till några hängen här snart :o) Otroligt trevligt besök! Jättefin butik i fina lokaler och super härligt bemötande av personal/ägaren. En annan kväll for jag iväg till Brunkullan. Brunkullas lokaler var stora, luftiga och härliga. Även där fick jag så härligt bemötande och även därifrån fick jag med mig lite hem. Denna gång bara papper då Brunkullan är en scrapbutik.

Jag är lite "svältfödd" på den här typen av affärer. Måste mest beställa genom nätet då vi inte har någon butik här i stan. Så när jag gick runt i dessa två affärer var jag nog lite av en litet barn i en godisaffär. :o) Så nästa gång jag ska till Umeå blir det garanterat en sväng till båda dessa butiker igen, om jag är där på rätt dagar vill säga :o)

Nä, nu får det vara för idag. Ha det bäst!!!!

4 kommentarer:

 1. Jag tror dig, du är säkert som ett barn i en godisaffär på dessa affärer.

  Det är slitsamt att resa, man slappnar som inte av på samma sätt som hemma.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej och välkommen hem igen... håller med dig om hur man blir som ett barn i en godisaffär när man kommer in i en scrapbutik. Det finns ju hur mycket som helst att titta på och dregla efter :) Här i Kalmar har vi ju nyligen fått en fysisk butik och det är så skönt när man kan se papper och dekorationer och få känna på dem... jag beställer annars det mesta på nätet också. Ha nu en riktigt fin vecka! Kramizar

  SvaraRadera
 3. Glömde ju att säga att ditt kort är jättefint!

  SvaraRadera
 4. Vem blir inte som ett barn i en godis affär när man går in i hobbybutiker ;)
  Kortet är jättefint! Häftigt att du bara "slängde ihop" det! :)

  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!