måndag 27 juni 2011

A bunch of roses

Har lite idé torka på mina kort just nu :o) Känns som att alla blir så lika. Borde testa på lite vikningar men varje gång jag tänker det kommer andra idéer eller annat "ivägen" :o) Detta kort är till en arbetskompis som ska sluta hos oss snart och eftersom det blir många namn i kortet (vi brukar skriva under korten alla) så tycker jag det blir bäst med ett traditionellt kort :o) Kvinnan som slutar har jobbat 38 år hos oss (om jag inte minns fel) så jag tycker hon ska ha en stor bukett blommor :o)

Återigen har jag använt mig av Skogstokigas digitala ros, den är ju så super användbar. Denna gång skrev jag ut den i 3 olika storlekar och använde ProMarkers till färgläggningen. Papprena Maja Design :o)

Ha det bäst!

8 kommentarer:

 1. Superfint,underbar färgläggning.
  Ha en skön vecka
  Eva

  SvaraRadera
 2. Fint kort och du har färglagt jättefint :)

  SvaraRadera
 3. Åh vilken 3d effekt igen. Du är duktig du!!!!

  SvaraRadera
 4. Hur läckert som helst. Gillar denna/dessa stämplar. Gillar lagren av papper och tagsen förstås... Antar att det jag vill säga är att kortet är SUPERFINT!!

  SvaraRadera
 5. Men åhh vad vackert kort du gjort... din färgläggning är underbar! Kramizar

  SvaraRadera
 6. Väldans läckert med alla rosorna!
  Men nu måste jag nog kika efter, för jag fattar inte alls vad du pratar om...alla lika? Jag tycker att du alltid har så många olika motiv & varianter så det har jag absolut inte upplevt!
  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 7. Kortet är jättefint o din nya header likaså :)

  Kram

  SvaraRadera
 8. Det här var ju jättefint! Läcker röd färg du har fått på rosorna med. :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!