torsdag 29 november 2012

Nytt "fodral"


Nu känns det sååå svårt att fota och dessutom vet jag inte riktigt vad jag tänkt på när jag fotat dessa...  Sätter AfterEight asken på ett papper för att dölja vår fula matta men så har jag alldeles för litet papper...hahhah... Nåja fotona får duga :)


Fick för någon vecka sedan en ny kamera av min underbara man. Men jag och bruksanvisningar gillar inte varandra. Eller rättare sagt jag ger dem inte en chans... läser dem inte...

Försök till lite närbilder med nya kameran som blev lite suddiga... Allt för att jag inte ids läsa bruksanvisningen... som dessutom verkar vara på cd... ännu jobbigare för nuförtiden ids jag ju inte sitta så länge vid datorn :D

Hur som helst till saken. Med denna altrade After Eight ask tänkte jag delta med i K-designs november utmaning eller som jag egenligen skulle vela säga "En After Eight ask med nytt fodral" :)  Har använt mig av papper, textstämpel och charm från K-design. Utmaningen hittar du här i deras blogg. 

Chocolate is the answer who cares what the question is... Ja bättre textstämpel finns väl inte när man ska ge bort choklad??? :) Och jag råkar ju själv gilla choklad. Fast min favorit är Fazers blå....

Ha det bäst!


6 kommentarer:

  1. Håller med dig instruktionsböcker till tekniska prylar är "astrista".

    Men jag har faktiskt läst min till kameran, men kan inte påstå att jag förstår eller tar till mig allt.

    Jag tycker bilderna ser bra ut, det är väldigt svårt att fota nu när det är så mörkt.

    Kram ♥

    SvaraRadera
  2. Glömde att säga att din After Eight förpackning är fantastiskt fin, så mycket roligare att ge bort så där fint inslagen!

    SvaraRadera
  3. Din ask blev superfin, kul att kunna ge bort en så fin present, som man kan skjuta in en ny ask i när den där är uppäten.
    Jag kan varmt rekommendera Photo scrapa, ett gratis bildredigeringsprogram man kan hämta på nätet, det funkar kanon att få till skärpa i sina bilder på ett snabbt och enkelt sätt.
    Kanske nåt att prova? jag fick tipset av en vän, och har inte ångrat mig.
    Ha en fin första advent.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Underbar altring tjejen!!!
    Det pappret är så underbart fint, tomten.....vad läcker den var!
    Gillar oxå att altra, och just After Eight askar är väldigt tacksamma att altra och blir en jättefin present att ge bort =)

    Vad säger du.....har ni ingen snö där uppe =) Trodde ni hade drivvis,hihi.
    Usch då, det låter som en sorglig helg för dig....sänder lite styrkekramar och önskar dig en så bra helg det går.
    kram!

    SvaraRadera
  5. Så himla läckert fodral detta blev, och vem gillar inte choklad...?! Min favorit chokladask är Paradis!

    HA EN TOPPEN HELG!

    KRAM SUSY

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!