söndag 24 februari 2013

Cirklar


Fort fram med något lite gladare, alltså gladare layout än i förra inlägget ;) Denna visade jag i Stämpelkällans blogg i veckan. Vi i teamet blev utmanade att använda oss av cirklar. Tyckte dessa foton på sonen tagna förra sommaren passade utmärkt till ämnet dessutom :) Har försökt plocka upp färgerna i fotona och använt dem även till bakgrunden som fått sig lite mist, "doodling", stämplar, washitejp och 3 remsor mönsterpapper som även dessa fått lite mist på sig för att matcha sidan.

Ha det bäst!

5 kommentarer:

 1. Så bra och snyggt du fångat upp både färg och form på Lo:n efter de roliga korten med din son!
  Din son måste vara en av sveriges lyckligaste barn = han är så väldokumenterad och får dessa fina kort i underbara album av sin mor =)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. MEN guu såå läcker LO, vilka härliga foton, du är ju bara såå duktig på att göra LO:n. Du har verkligen fånggat färgerna såå kanoners. ME LIKE.

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 3. Jösses så snyggt! Makalöst läcker inramning till de fina fotona, ser ut som om de fotona alltid suttit på din LO, färger, stänk och prickar är ju helt geniala och precis på rätt plats! En underbar LO och ett överflöd av talang helt enkelt!

  Ha en härlig fortsättning på veckan, kram!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!