torsdag 21 februari 2013

Du är det finaste jag har


Ingen människa kan man äga, givetvis inte... Men jag, liksom alla föräldrar, tycker ju förstås att mitt barn är det finaste och vackraste jag har :)

Här har jag gjort en layout med sonen min då vi var på en utflykt förra sommaren i augusti. Försöker riktigt flitigt nu att använda bort av papper jag har i mina ägor men det känns som att högen inte blir mindre :) Jag brukar ju säga att jag är billig i drift när det gäller scrapbooking :) Det har börjat komma in en hel massa härliga nya produkter i scrapbutikerna och jag har många favoriter, har bara så svårt att välja vilka av dem jag ska beställa :) För alla kan jag inte köpa, jag hinner ju inte göra mig av med dem innan nya kommer :)

Kristinas scrapbooking har en skissutmaning på gång i deras blogg just nu och jag tänkte jag hakar på den. Blir ju alltid så inspirerad av skisser :) Skissen hittar du här.


Detaljbilder är jag lite dålig på att visa, jag känner väl att det inte finns så mycket detaljer i mina alster att visa men idag gör jag ett försök med två bilder ;)


Kika gärna även in i Stämpelkällans blogg där vi dt:s blivit utmanade att använda oss av cirklar på våra alster. Här hittar du mitt bidrag.
Ha det bäst!

7 kommentarer:

 1. så fin!!! va stor lillgubben din börjar bli!!!

  SvaraRadera
 2. Vilket helt underbart vacker layout och vilken härlig text!
  Gillar denna skarpt!

  Önskar dig en riktigt bra helg!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Men guu såå himla underbart härlig LO. Alldeles fantastiska detaljer, man kan ju inte titta sig mätt på det. Så går det ju i blått, din favoitfärg ;)
  Ja det är ju klart att vi föräldrar tycker att barnen är det finaste vi har :). helt otroligt vacker LO Päivi!!

  HA EN HÄRLIG HELG!!

  BAMSEKRAMAR MAJSAN

  SvaraRadera
 4. Underbart foto som du har ramat in till en helt fantastisk LO!

  Super!!!

  SvaraRadera
 5. fridfull och väldigt vacker layout.
  Så snygga detaljer.

  SvaraRadera
 6. "Du är det finaste jag vet, du är det finaste i världen".....den låten kom direkt upp i mitt huvud när jag såg din rubrik =)
  Så är det = ens barn är det finaste, vackraste, gulligaste och bästa som finns för alla föräldrar och precis så skall det vara!!! Finns inget man inte skulle göra för sina små guldklimpar =).....(kanske inte alltid bra heller,fniss)

  Denna LO:n var superfin, älskar din lilla fräcka glödlampa!!! Du tar så många fina kort på din son, så kul att ha och ni verkar göra mycket och vara ute i naturen!
  Visst är det skrämmande när man tycker man använder och använder saker och ändå minskar det inte,hihi! Du har mycket snygga papper i dina samlingar.......och de har helt klart ett tema (....kan det vara blått,fniss)
  Stor helgkram till dig!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!