lördag 23 februari 2013

Note to self


Ibland kan man behöva påminna sig själv vissa saker, eller hur? Vet inte om man kan säga att det är kvinnligt men jag skulle tro att många kvinnor (och män också) är som jag.... Glömmer att ta hand om sig själv för att andra går alltid i första hand. Men saken är ju faktiskt den att för att orka ta hand om andra ska man se till att må bra själv. Eller hur? :)

Denna gång blev det inte en så färgglad layout av mig :) Först hade jag inte ens tänkt ha med de turkosa blommorna men insåg att denna behöver ändå lite färg fast jag faktiskt först tänkt göra den helt i svart och vitt.

Även denna vecka hakar jag på utmaningen hos Veckans skiss. Återigen en härlig skiss att tolka. Denna veckas skiss hittar du här. Hade äran att hamna i rampljuset med förra veckans layout (denna). Tycker det är en lika stor ära som att vinna :) En layout som är betydligt gladare i färger och bild än denna... :D


Provade häromdagen att göra en egen "stämpel" av rester som blir när man klipper ur och snyggar till gummistämplar. Har dille på pilar just nu :) Så jag grävde fram en gammal klossbit och ritade dit en pil  och klistrade dit sedan dessa rester från gummistämplar. Resultatet ser ni i layouten ovan. Kände jag att pilen behövde få dit konturen så jag ritade dit den på layouten. Vet inte om denna blir så användbar, men testa måste man ju :)

Ha det bäst!

9 kommentarer:

 1. Visst är det smart att kunna göra egna stämplar!! gjorde en för ganska längesedan.....men glömmer använda den =) Din pil var snygg.
  Dina ord på din LO..........gud vad bra det stämmer......men jisses vad svårt det är att leva efter. Har efter många år nu insett att man måste ta hand om sig själv för att orka så jag övar på det =) Ett sätt är vår underbara hobby som ger min själ lugn =)
  Superfin blev din LO!!! Det blåa blev superbra att ta med tycker jag, piffade upp det hela utan att ta fokus från det snygga kortet och din tjusiga linje med pilar o dyl.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. läckert!!! pilar e läckra o jag gillar din påminnelse till dig själv.

  SvaraRadera
 3. Tøft at du har laget eget stempel! Det ble veldig stilig på LO'n! Takk for supert bidrag!

  SvaraRadera
 4. Verkligen jättesnygg! Kul idé att göra egne stämplar. Och en mycket bra påminnelse... Ska nog sno den rakt av! Tack för ditt fina bidrag till Veckans skiss!

  SvaraRadera
 5. Härlig LO! Så snygga mönster och att den går i svart/vitt med det lilla blåa gör den så läcker. Tack för ditt bidrag!

  SvaraRadera
 6. Kul att du hakade på denna veckan också! Det lyckas även denna gång.
  Din egna stämpel är ju en superbra idé! Tack för ditt bidrag till VS /J*

  SvaraRadera
 7. Läckert med den egna stämplen. Verkligen orginell så att säga. Tack för ditt coola bidrag till VS.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!