torsdag 14 mars 2013

Design to color challenge


I recently found a great blog, Designed to color. And today I also ordered my first issue of Designed to color, the digital one, and now looking forward to read it :)

Anyway this card is for the current challenge over at the DTC blog. The challenge you can find here. It´s a sketch challenge and as many of you who visit my blog know I do love sketches :)

The stamps that I used for this card comes from PhunnyFace (the boy), Momas lil´shop of stamps (the Magnolia flower). On the tag I have used Prima and stamps from a issue of Creativity.

För ett tag sedan hittade jag en ny blogg jag inte varit in i tidigare nämligen Designed to color. De har även en tidning och nyfiken som jag är beställde jag en i digital version. Och nu väntar jag med spänning att få den :) 

Till saken, detta kort är till en utmaning i DTC bloggen. Det är en skissutmaning och ni som brukar kika in i min blogg vet ju att jag gillar skisser :)

På kortet har jag använt mig av stämpar från PhunnyFace (killen), Momas lil´shop of stamps (Magnolian). På tagen har jag använt mig av stämplar från Prima och ett nummer av Creativity.

Have a great day!
Ha det bäst!


3 kommentarer:

 1. Himla läckert, färgglatt och mysigt kort!

  Och du... TACK för att jag fick lifta ditt kort!

  Det gick himla bra och kortet jag gjorde kom faktiskt tvåa i en utmaning! Det kommer så småningom både i min egen och PF-bloggen.

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Vad läckert kortet är!
  Gillar verkligen stämpeln från PF, helcool =)
  Jag har börjat öva på färgläggning här hemma nu, går sisådär och inser att jag måste köpa ännu fler färger än jag redan har och köpte på mig för ett tag sedan.
  När det kommer till blåa färger tänker jag ju direkt på dig!! Vilka färgkombinationer använder du när du målar dina underbara blåa stämpelmotiv? Tänkte jag skulle lägga en beställning i helgen och behöver tips på vad som saknas i min samling =)....och vem frågar man då om blåa toner om inte DU!!!!
  Kramiz från mig

  SvaraRadera
 3. ÅHH herrejösses såå läckert, du är ju en mästare på att göra killkort.
  SÅÅ SNYGGT!!

  Jag får gå kurs hos dig, så du får lära mig att göra kill/manliga kort och så färglägga ;)

  TREVLIG HELG!!

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!