onsdag 6 mars 2013


I söndagens Söndagsbilaga hos Allt om Scrap hade vi i teamet en skiss att tolka. Visar idag min tolkning. Ett kort med en digital stämpel från Momas lil´shop of stamps. Kika gärna in i Söndagsbilagan för att se skissen och teamets tolkningar.

Just nu har vi sportlov här uppe hos oss. Men vårt sportlov bytes ut till sjukstuga istället... Sonen fick plötsligt feber i går på förmiddagen. Illamående och runt 39 graders feber. Min man ändrade sin ledighet och for och jobbade istället så jag är hemma med sonen.

Vädret idag är visserligen inte heller precis sportlovsaktigt :) Det kommer rejält med snö, precis som vi inte redan hade tillräckligt... Så mycket snö som vi har nu känns det som att vi ännu kommer att ha snö under midsommar :(

Ha det bäst!

1 kommentar:

 1. Hej!
  Vad roligt att du blev glad för den lilla posten som kom till dig =) och så kul att det kom på en dag som inte var lika kul som det var tänkt. Hoppas sonen mår något bättre så att han inte blir sjuk hela lovet.
  Vilket härligt kort du gjort, gillar din garnrulle =)
  Oj, har ni så mycket snö.....jag håller en tumme för att ni inte får ha snö så länge som du skriver,hihi. Här är snön borta och man börjar ana riktiga vårkänslor = underbart!
  Kramiz

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!