tisdag 30 april 2013

Ett sista bidrag till...


En trevlig blogg har sin sista utmaning nu i april innan de lägger ner bloggen helt. Jag brukar vara in där då och då men måste erkänna att jag varit sämre på sista tiden. Har några gånger varit med på deras utmaningar och har även flera gånger tänkt vara med på deras utmaningar men alltför ofta har sedan tiden försvunnit någonstans :)

Nu tänkte jag vara med på deras sista utmaning som faktiskt redan går ut idag. Som sagt har jag varit med några gånger och en av gångerna var en av deras första utmaningar. Kommer inte ihåg vilken i ordningen säkert inte den första men jag tror det var i början och det var nog en oktober utmaning för jag vann den och vinsten sponsrades då av Pysselhäxorna och var helt underbara juliga papper. :) De har som många andra utmaningsbloggar haft lite byten av DT:n genom åren och nu har de bestämt sig för att lägga ner. Det kan man ju förstå, tiden kan inte räcka till allt. Men lite för att "hylla" denna fina blogg är jag med nu för sista gången :)

Ja och vilken blogg är det jag pratar om, jo 100% Norr som har utmaningar för oss som bor norr om Sundsvall. Aprilutmaningen hittar du här. Hoppas jag har fått med allt som är med i receptet. Visserligen är mina stygn handritade, hoppas det är ok, såg att även inspirationsbidragen hade handritade stygn så kanske det är ok då :)

Önskar er alla en:
Trevlig Valborg!!!!

2 kommentarer:

 1. Godmorgon!
  Vilket superhärligt bidrag du lämnat in dit!! Helt underbar stämplen du använt, hon var så söt =) Du får till så snygg ansiktsfärg på dina motiv och håret här tycker jag blev så bra i skiftningarna!
  Lycka till med detta bidrag!
  Vad härligt att få en ledig dag mitt i veckan så här idag =) Igår blåste det här så det knappt gick att cykla.......och idag skiner solen och det är helt vindstilla....märkligt att det kan ändra sig så fort =) Idag får det nog bli en promenad + att jag skall provbaka min nya köksassistent!!
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Superfint!!
  Så snyggt du har färglagt håret, det riktigt glänser om det.
  Lycka till!!

  Kram Majsan

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!