måndag 8 april 2013

Glittrigt värre :)


Jag fortsätter med bidrag till YouDo´s CC :) I alla fall ett till bidrag :) Detta kort är till utmaningen Let it glitter.

Har använt mig av förutom vit cardstock digitalastämplar från Momas lil´shop of stamps (blomstämpeln) och Sans design (ramen). Washitejpen är YouDo och de gröna glittriga pappret vet jag inte varifrån det är, det är vinst i en tävling för rätt länge sedan :)

Ha det bäst!

7 kommentarer:

 1. Den där ramen var supersnygg!!! och japp, det glittrar så det står härligt till och jag älskar det =)
  kram!

  SvaraRadera
 2. Snyggt Päivi! Härliga färger och det kan nog kanske eventuellt vara så att jag lånar ditt sätt att färglägga ramen framöver... ;)

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Wow vilket snyggt kort!!!

  SvaraRadera
 4. Snyggt och glittrigt! Kul att du är med i vår utmaning. /Monica

  SvaraRadera
 5. JADÅ du lyckas då alltid få allt så himla snyggt!!
  Superduperfint kort!!

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 6. Du är otroligt skicklig på att ge ett stilrent uttryck samtidigt som det är välarbetat och dett vackra alster är inget undatag! Så läckert med det grönglittriga och stämpeln är superfin med din snygga färgläggning!

  Ha en riktig toppendag, kram!

  SvaraRadera
 7. Ibland får man papper som man nästan tänker att "det här kommer jag aldrig att använda" eller "vad 17 ska man kunna ha det här till?!". Kan tänka mej att det grönglittriga tillhör den kategorin.... men så, helt plötsligt, så bara PASSAR det så bra, helt perfekt till något.

  Som här. Himla fint kort där det glittriga verkligen kommer till sin rätt!

  Ha det gott!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!