torsdag 11 april 2013

Stjärnformat


Mera till YouDo´s CC kommer här. Denna gång till utmaningen Anything but square. Som vanligt läser jag inte så noga... hihi... Man skulle tänka utanför boxen stod det i utmaningen... kan inte precis påstå att jag gjort det. Borde nog kanske ha altrat något istället för kort och layouter som jag oftast gör till utmaningar :) Nåja denna gång blev det i alla fall ett stjärnformat kort.


Nackdelen med den här formen av kort är baksidan som är mindre vacker. Hade jag satt ett mönsterpapper med en hel stjärna även på baksidan hade kortet varit så svårt att öppna :) Och nu syns även färgläggningen av motivet igenom. Detta  hade ju kunnat fixas genom att jag stämplat upp och klippt ut och lagt på på baksidan för att få det åtminstone vitt, men men bra att komma på det efteråt :) Ville inte börja riva upp :)

Lyckades få en liten fläck som knappt var synlig på baksidan men den störde mig så pass att jag satte dit lite slarvigt riven washitejp :)

Ha det bäst!

4 kommentarer:

 1. Men herregud, hur är det möjligt att färglägga så snyggt????? Byxorna är ju sjukt snyggt gjort!!!!!!
  Jag älskar att du gjort en annan form än fyrkantigt (konstigt va,fniss) Stjärnkort är snyggt och ditt = superfint och underbart papper du använt, matt och jättefint!
  Haha, ja ibland är man ivrig och gör och inser efteråt att .....nja, innan jag limmade det där borde jag ha......(känner igen det härifrån =) MEN = vi gör handgjorda saker och det är helt ok att det syns ibland mer eller mindre, eller hur!
  Jag gillade detta kort och tycker du tänkt utanför boxen som det stod =)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Riktigt tuff kort och helt fantastisk färgläggning! Tack för att du vill vara med oss på påskcroppen på YouDo :)

  SvaraRadera
 3. Men herrjösses såå snyggt du har färglagt, WOOW!!
  Så roligt med ett stjärnkort istället för vanliga fyrkantiga.
  Ja ibland så har men ju så bråttom, speciellt jag och ser "hur jag borde gjort" efteråt, men då vet man om vad inte borde göra till nästa gång ;).

  KRAMAR MAJSAN

  SvaraRadera
 4. Attan och annacka! Vilket grymt läckert kort!!!! Gillar det tokmycket!!!!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!