lördag 6 mars 2010

Fynd?Köpte dessa Aqua Promarkers häromdagen. Det kändes som ett riktigt fynd. 200 kr för 12 färger + blender. Vet bara inte om jag riktigt gillar dem eller inte :o) Det är väl en träningssak antar jag. Har för ca 15 år sedan köpt ganska bra ryska akvarell färger som jag försökt använda mig av men har länge varit sugen på att testa den här typen av pennor. Nu när de var så billiga så slog jag till, testade dem härom kvällen med ganska hemskt resultat :oD Jag tror jag i alla fall hudfärgen fortsätter att blanda ihop med mina akvarell färger :o) Någon som kan säga mig om man kan blanda färger med dessa pennor? När jag blandar hudfärg med akvareller använder jag mig av rött och ochra (heter den färgen så?) och mycket vatten givetvis. Vet inte om det går och hur man gör om man vill blanda en egen färg med dessa. Någon som har tips att dela med sig?

Vi har helt enkelt underbart väder idag. Solen skiner och endast några minus grader. Har varit med sonen till en hyfsat stor pulkbacke vi har här i stan. När vi kom hem skottade jag en liten stig till bakgården bara för skojs skull helt enkelt :o)

Om ett tag ska vi på 2 års kalas till en otroligt gullig liten tjej. Senare ikväll ska min son på party för första gången i hans 7 åriga liv :o) Det börjas tydligen tidigt nuförtiden :o)

Ha så gott! Trevlig fortsättning på helgen!!!!

4 kommentarer:

 1. Använde du både promarker och akvarell när du målade ditt motiv?

  Leta på You Tube.. finns många filmer om promarker färgläggning...

  Kramiz Maja

  SvaraRadera
 2. Hej
  Thé från Finland, ja, Lipton har ett thé som är smaksatt citron och honung (inget speciellt eg) som ungarna älskar men jag har inte hittat det i våra matvarubutiker...
  så av den anledningen!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Du har gjort ett riktigt fynd med alla Promakerpennor.
  Svårt att blanda dessa färger med akvarell eftersom de är tusch.
  Men har du ca 3st Promaker i hudfärgston så går de snyggt in i varandra.

  Tack för din hälsning hos mig!

  SvaraRadera
 4. Päivi: Jasså du har oxå ett fothandikapp? Det har jag med, en led i foten som vart helt stel efter en operation, så för mig fungerar det inte att åka klassiskt längre, så jag försöker lära mig skate-tekniken.
  Testa att låna ngns skidor o se om det fungerar för dig, det är ju härligt att åka på tur på isen när det är soligt, man måste ju inte svetta runt på spåret.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!