fredag 12 mars 2010

Snöslott


Dagens sportlovs utflykt gick till snöslottet i vårt grannland Finland, till Kemi närmare bestämt. Eftersom vädret var strålande var slottet ganska välbesökt idag.


"Lekrum"
JJ (min son) i "pulkbacken" som finns i slottet.

Förutom snöslottet blev det även lite shopping. Min son och man har flera veckor tjatat på mig att jag ska köpa skidor. Egentligen borde jag ha lånat ett par av någon (som min vän föreslog) och testat om detta med skidåkning är något för mig. Det är nog närmare 25 år sedan jag sist stått på skidor. Men men det blev inget lånande eller testande... Min man körde till en sport affär och i bilen utanför affären konstaterade han bara att nu ska vi in och köpa skidor till dig. Alltså fanns det inget att diskutera längre *hahahaha* :oD


Må bra! Trevlig fredagkväll till er alla!

2 kommentarer:

 1. Vilka härliga sportlovsutflykter ni gör! :)

  *fnissar* åt dina killar som tog saken i egna händer m skidköpet!

  Hoppas att du kommer att njuta av skidåkningen! Man måste ju inte svettas runt elljusspåret om kvällarna, man kan glida runt på isen i solens sken :)

  Jag har försökt börja lära mig att åka m skatingtekniken, blir fort trött i fötterna kan jag lova! Men jag tycker det är skoj o hoppas det blir ngn tur även i helg!

  Kram!!!!!

  SvaraRadera
 2. Längdskidor är härligt.
  Vi gjorde en utflykt till just LumiLinna förra våren, riktigt trevligt var det.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!