lördag 30 april 2011

Ego layout

För ett tag sedan sökte Scraptorget nya DT:s. Dit skulle man göra något med temat Jag. Alstret skulle vara nyskapat och inte ha visats tidigare. Det verkar vara ett roligt gäng där så skickade jag in en ansökan. Att svaret blev nej tack var väl inte oväntat :oD Det finns sååååå mycket duktiga scrappare där ute. Har egentligen inte ännu sökt så jätte många DT platser men jag söker väl igen någon gång när jag känner att det dyker upp sånt som jag tror jag passar i. Min tanke går som så: att tror jag att jag passar i gänget eller alternativt passar med butikens utbud så söker jag :o) För är det något jag känner jag eventuellt skulle passa i så gör jag nog även det bästa resultatet :o) Nåja nog om detta :o)

Detta var då mitt bidrag till temat Jag. Eftersom de skulle presentera sina nya medlemmar idag antar jag att det nu är ok att visa layouten :o) Tycker den beskriver mig rätt bra, de som känner mig kanske ser samma som jag. Nämligen att jag är en jeansbärande virrhjärna :oD Och layouten har ju både jeans och är virrig :oD Jag gillar ju dessutom gärna att använda mig av lite "oscrappiga" saker men nu är ju egentligen det väldigt vanligt. Det gör nog väldigt många. Borde nog ha tagit någon detaljbild också inser jag nu. Nåja det får vara. Lite svårt att se alla detaljer, som t ex så finns det en liten liten fågen bland rosorna.

Ingen direkt valborgs bild men önskar er alla en riktigt: Trevlig Valborg!

6 kommentarer:

 1. Kul m en ego-layout, jag tycker det är roligt att du anv oscrappiga saker till dina layouts. Men du vad står DT för?

  Trevlig Valborg!

  SvaraRadera
 2. Men så läckert!!! En riktigt supersnygg LO med många fina detaljer! Jeansfickan är ju klockren :D
  Har också börjat fundera på om en DT-plats vore nåt för mig. Har slängt ut några försiktiga trevare ;)Vi får väl se :)
  Ha en fin Valborgshelg!

  SvaraRadera
 3. Jättesnygg LO! Kul med lite oscrappiga detaljer! Synd att du fick ett nej! Nästa gång kanske det är din tur!

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Häftigt med jeans fickan!!!

  SvaraRadera
 5. Urläcker! Så mycket fint att vila ögonen på. Du 'är verkligen så duktig!

  SvaraRadera
 6. Wow, vilken läcker LO! Så häftigt med jeansfickan! Jag är helt övertygad om att du när som helst kommer att få napp på någon DT-ansökning. Du gör gör ju superfina alster!
  Ha det bra!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!