söndag 3 april 2011

Högklackat

Hur kan något så här enkelt var så svårfotat... Nja... inte vet jag... Sprang igen runt huset och letade efter ett bra ställe... men hittade inget :o) Hos oss är det alldeles för blött för att fota ute. Stora drivor med snö som försöker smälta bort. Vägarna är precis och precis bara men blöta. Men på sommaren... ja då blir det bra, för då kan man fota ute dygnet runt ;o) Fast då har vi en massa mygg som stör istället...

Detta är åter en beställning, denna gång till en brud som gillar skor och gärna med nitar och andra detaljer. Jag valde åter igen att göra väldigt enkelt. Svagt mönstrat brunt papper som fick lite brads som nitar och så vred jag till två bokstäver som är födelsedagstjejens initialer som får hänga fritt i en kort bit kedja.

Då är snart helgen till sin ände. Nästa vecka blir lite knölig på jobbet. Måste få klart en presentation jag ska hålla i ett ämne som jag visserligen kan innan och utan, men då jag inte är van att prata inför grupper (mer än inför mina arbetskompisar) så är jag redan lite spänd. Gruppen består av 25 personer varav 16 st är för mig helt okända människor... Pratar gör jag gärna men kanske inte i såna här situationer, inte jobb... :o) Tänk om jag gör bort mig och börjar svära på finska... Hm... Redan nervös, och det är ännu 1 ½ vecka kvar till presentationen....

Ha det bäst alla!!!!

11 kommentarer:

 1. Wow, hur cool som helst! Vad häftigt att få ett sådant annorlunda kort =) Och du, det kommer att gå fint med presentationen ska du se. Hihi, flinar lite när jag tänker på om du skulle börja svära på finska.

  Kramelikram

  SvaraRadera
 2. Jag gissar att det var lite extra svårfotat för att det var stor kontrast i bilden mln ljust o mörkt.

  Så där kände jag oxå i Dec o Jan när jag skulle utbilda i förändringar som vi skulle införa, som jag varken hade kunnat ngt om innan eller efter. Bara att stå ut o överleva o hålla sig så lugn som möjligt.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefräck!!
  Vilken smart och häftig detalj med initialerna på kedjan!!
  Så kreativt :)

  SvaraRadera
 4. Läcker dojja!
  Enkel men mycket effektfull!

  SvaraRadera
 5. Tack för besöket och kommentaren i min blogg!
  Du gör jättefina kort! Gillar dina KennyK kort!

  //Jämtlandstös

  SvaraRadera
 6. Riktigt riktigt läckert - såg först inte om det va en riktigt stövel eller en scrappad ;)!

  SvaraRadera
 7. Läckert, Läckert och Läckert!!!
  Kramizar

  SvaraRadera
 8. Vad du är händig, o pysslar med det ena o det andra...o så hinner du vara på jobbet också;o) Det kommer att gå bra med din presentation (nu kanske du redan gjort bort den)Dig är det faktisk jätte-bra att lyssna till...menar, äh du vet, en del människor har så tråkig entonig röst, så man inte orkar lyssna, det är lätt att lyssna på dig:o)

  SvaraRadera
 9. Urläckert kort.

  Presentationen kommer säkert att gå bra, det är jag övertygad om.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!