måndag 18 april 2011

Inget pyssel...

finns att rapportera för mig. Har inte riktigt hunnit med sånt just nu. Men eftersom jag gärna vill ha en bild när jag bloggar visar jag denna isskulptur eller vad den nu kan kallas för. Fotot är taget för flera veckor sedan då vi var till snöslottet i Kemi, Finland på vårt sportlov.

Som sagt har det inte blivit så mycket pyssel, eller inte i alla fall något färdigt. Ska försöka få ihop dem under veckan... kanske... :o) Har förra veckan varit en sväng på arbetsresa till Umeå. Där hade jag min presentation som jag skrev om några inlägg tidigare. Den gick superduper bra. Allt flöt på och hela workshopen jag var på gick suveränt bra.

Idag har jag en dag påsklov :o) Mannen min och sonen har några dagar mer... :o) Vi tog en mini mini semester med familjen och for iväg en natt på ett spahotell. Inget som vi planerat länge, minisemestrar behöver ju inte precis planeras. :o) Vi bestämde på fredag att vi far och bokade rum då och for iväg igår, söndag. Riktigt skönt var det. Så här på våren så vill vår son bara vara ute. Han var på lördag ca 8 timmar ute och var nästan grinig när jag ville ha in honom på kvällen, tyckte han hunnit var för lite ute :o) Visst är det härligt när han vill vara ute med sina kompisar. För honom lockar inte datorn eller spel så mycket den här årstiden. Nåja han är 8 år så datorn kommer säkert mer senare i åldern... Att ta en minisester var därför extra kul, för att sonen var tvungen att umgås med mamma och pappa :oD Fast han klagade inte. Han hade nog lika trevlig som vi :o)

Ha det bäst!

5 kommentarer:

 1. Vad roligt att det gick bra för dig m presentationen!

  Och att barnen vill vara ute istf för framför datorn, det är toppen!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Kul att presentationen gick bra, jag visste ju det...;)

  Tack för alla kommentarer!! Känner igen mig, ibland blir det lite förvirrat när man ska kommentera och så är kommentaren borta osv.

  SvaraRadera
 3. Vad härligt det låter med minisemester på spahotell med familjen, sånt är GULD värt :)

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Låter skönt med en liten minitripp.Pysslandet kan nog vänta lite.......eller???

  Ha,det gott!

  SvaraRadera
 5. Kikar in för att önska dig o din familj en GLAD o SKÖN PÅSK!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!