måndag 4 april 2011

Snoddas

Den här helt underbara stämpeln heter Snoddas från Vilda Stamps och är designad av Carina. Jag har nog några gånger tidigare nämt att jag verkligen gillar Carinas designade stämplar och därför samlat på mig några av dem. Blev förtjust i denna första gången jag såg den i hennes blogg och nu äntligen har en Snoddas flyttat hem till mig :o)

Har en beställning på ett kort till en kvinna som är väldigt duktig på att måla. Denna beställning sitter jag lite fast med... Vet inte vad jag ska hitta på åt henne.... helst då hon är så konstnärligt lagd :o) Kan man sätta denna stämpel på ett kort till en kvinnlig konstnär? Brukar ni ha motivet på kortet av samma kön som mottagaren? D v s om ni har ett sånt motiv.

Önskar dig en trevlig vecka! Kul att du kikade in! Ha det bäst!

15 kommentarer:

 1. Nu är jag novis, men det måste man väl kunna!?

  SvaraRadera
 2. Åh vilken fin stämpel. Jag tycker nog Snoddas kan vara både en tjej eller kille. Jag tycker den vore perfekt till en konstbär.

  SvaraRadera
 3. Hmm konstbär vad är det!? ;) Skulle ju vara konstnär förstås!

  SvaraRadera
 4. Så fint kort. Du har verkligen fått till det han målar. =)

  //Sussig

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Så roligt att du tycker om "mina" stämpelmotiv.Tycker själv att Snoddas är riktigt söt.
  Du har gjort ett fantastiskt bra måleri och kort.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Vilket fint kort! :)
  Klart man kan ha en Snoddas på ett kort till en kvinna!!

  SvaraRadera
 7. Jättehärligt kort! Stämpeln passar så bra med bakgrunden. Tycker att kortet passar bra till en konstnär. Bilden tycker inte jag visar om det är en kille eller tjej! :)

  SvaraRadera
 8. Jätte fint. Gullig stämpel

  SvaraRadera
 9. Jätte fint. Gullig stämpel

  SvaraRadera
 10. Vilket fint kort, jättehärlig stämpel!
  Man kan absolut ha denna till både män & kvinnor - Visst Snoddas ÄR kanske en man men jag tycker nog att han lika gärna kunde vara en kvinna...
  Hur man än ser det så tycker jag att denna stämpel passar perfekt till en kvinnlig konstnär!

  Jag skulle överhuvudtaget inte välja motiv efter kön - jag tror tex att de flesta män lika gärna uppskattar en tjej på sitt kort istället för en snygg man & vice versa. Det beror ju lite på hur personen är...
  Jag drar gränsen vid gullighet - söta & puttenuttiga kort vill i regel inte män ha, rätta mig gärna om jag har fel ;)

  Lycka till med kortet!
  Kram Annelie

  SvaraRadera
 11. Verkligen ett fantastiskt kort... så påhittigt och snyggt! Tyccker absolut att du kan ge detta kortet till henne... hon kommer bli jätteglad!

  TACK så jättemycket för det fina halsbandet... Har burit det sedan brevbäraren lämnade det. Det är mycket vackrare i verkligheten!
  Tusen TACK!
  Kramizar

  SvaraRadera
 12. Läckert kort och härlig stämpel =). Kom på att jag glömt att tacka för snigelposten jag fick =). Så tusen tack!!!! Har inte fått tillfälle att testa än...

  Kramiz Maja

  SvaraRadera
 13. Men gud vilket läckert kort!!! Wow! Och här fanns mycket annat fint att titta på! Passar på att tacka för din fina kommentar på min blogg, den värmde! :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!