söndag 30 september 2012

3 års jubileum hos Little Yellow House Kits


Jag har länge velat testa på att prenumerera på ett kit av något slag men har haft svårt att välja vilket. I augusti så blev jag väldigt inspirerad av Majas gästdt inlägg hos Little Yellow House Kits så jag bestämde mig för att prova på dem. Så i början på september fick jag mitt första kit. Super härligt!!!! Samtidigt som jag gjorde beställningen så utmanade jag mig själv att vara med på utmaningar hos Little Yellow House Kits om sådana skulle finnas under den tiden jag prenumererar :) Och nu råkar ju första utmaningen vara 3 års jubileum :) Ett kalas som firas med både tävling och erbjudande. Allt hittar du i detta inlägg. Eller klicka på bilden i höger sidebar så kommer du till bloggen :)

Så denna layout är alltså mitt bidrag till september jubileums utmaning. Sonen min börjar komma i en ålder då jag inte alltid får fotografera honom utan han försöker bara gömma sig :) Han tycker jag har kameran alltid framme men i själva verket har jag den ganska lite framme för att vara en "scrappare" :D  Fotona på denna layout är tagna i sommar när han riktigt suckade när jag tog fram kameran. :D

Denna vecka har det verkligen blivit mycket pyssel för mig :) Tv:n och soffan har inte sett så mycket av mig på kvällarna :) Men det är tur man har denna underbara hobby, tv:n finns ju där de dagar inspirationen saknas :)

Ha det bäst!

6 kommentarer:

 1. Hej!

  Hihi, dom är så roliga ungdomarna =) Din son verkar dock inte ta fram händerna framför ansiktet som mina gör så fort kameran åker fram,hihi.

  Härliga kort på en snygg LO!
  Ren och snygg är den!!

  Vad härligt att du tillbringat mycket tid i din "verkstad", det är så kul när man kommer igång och då kan gott tv:n vila sig lite =)
  Här har jag det så härligt som semester idag. Ett lass med möbler anlände i morse så jag är i full färd med att meka ihop lite möbler =)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Coolt snyggt och hur härlig som helst.... Du kan ju bara räkna ut hur less mina barn är mellan varven på mig och kameran ;). Å nu är det inte många dagar kvar till vi ses =)
  *längtar*. Har snackat med Ina i kväll och hon skulle städa så vi kunde bo där ;)... Kan meddela att hon inte fått mina ordningsgener =)

  Kramiz Maja

  SvaraRadera
 3. Oj vilken superfin LO:)
  Man nästan ser hur han suckar =)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 4. Hej Päivi
  Nu var det länge sedan jag var här och så mycket fint jag missat. Nu har jag kikat runt och tittat på alla dina fina skapelser :)
  Denna LO är helt underbar.... så snyggt du mistat och dekorerat. Syns att han ej gillar kameran :)
  Ha en fin dag!!! Kramizar Susanne

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!