måndag 17 september 2012

Veckans skiss... igen :)

Nu är det ju bara så att jag bara måste haka på Veckans skiss igen :) Fotot är taget för några minuter sen och nu när det är mörkt och regnigt ute finns ingen som helst chans att få ett bra foto... Och denna är skapad ikväll då jag absolut behövde avkoppling. Har haft en natt med lite sömn och så trött i hjärnan idag efter att försökt läsa engelska dokument på jobbet...

Nu vet jag ju att jag inte kan bli veckans val denna vecka med denna layout... Ja och varför kanske någon undrar... Ja men jag blev ju Veckans val hos Veckans skiss förra veckan!!!! Jiiiihooo!!!!

Skissen som jag inspirerats av hittar du föresten här :)

Att jag har en Clean and simple stil i mina layouter är ju absolut ingen tvekan om. Den känns rätt för mig. Men ändå laddar jag upp med en massa dekorationer sen så ligger dessa i lådan för de är ju så vackra :D Apropå dekorationer så fick jag idag en helt underbar RAK idag, dekorationer jag absolut har användning för. Tack snälla Iffa för den :) Och om du läser detta så... Ja du det andra hade jag ju totalt glömt bort, för det jag sökt, det hade jag sökt efter på rätt ställe :D Fniss... nu kanske detta är hebreiska för er andra men idag är en sådan dag då jag antaligen skulle skratt och/eller gråta åt allt och även prata totalt oförståeligt :D

Ha en toppen vecka!!!

(oj vad regnet öser ner just nu...)


8 kommentarer:

 1. jag gillar dina clean and simple LO:s!
  Vad kul att kunna skriva ut ett foto sådär direkt och sedan bara scrappa det!
  Grattis till veckans val förra veckan säger jag då!!

  Hihi,.....vicken tur du har att åtminstone en person här inne förstår vad du menar idag då, fniss!!

  kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Jättefin tolkning av Veckans skiss!
  Fin färgkombination! Fint med texten!

  SvaraRadera
 3. Flotte farger! Gul er en favoritt om dagen! Takk for fin LO til Veckans Skiss!

  SvaraRadera
 4. KUL att du är på igen!! Finstämd tolkning, så GUL, den strålar verkligen. Tack för ditt bidrag till oss:-)

  //Marja

  SvaraRadera
 5. En sån snygg LO, varm och stilren på samma gång! En stilig kille på fotona dessutom! =) Härligt med det blå på kläderna i kontrast till det gula i LO:n!

  Hahaha...jaadu, en del dagar är huvudet helt slut efter en arbetsdag, förstår hur du menar och du beskriver det så klockrent i ditt inlägg. TUR att det finns underbar scrapbooking att tömma huvudet med och fylla på med ny energi! Konstigt nog kan alstren bli bättre än någonsin efter en riktigt tung dag och så blev det ju med din underbara LO!


  Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 6. Tack för ditt bidrag till oss denna veckan, Supersnyggt! /J*

  SvaraRadera
 7. Härliga färger. Gult är inte fult det är supercoolt.

  SvaraRadera
 8. Mycket snygg layout!! Gillar bakgrundspappret i kombination med de färger du valt i övrigt! Snygga dekorationer i nederkant, fint placerade! Kul att se en så fin tolkning av min skiss!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!