måndag 17 september 2012

Tolkning av min egen skiss

Detta kort med badande Vera som är en av mina favoritstämplar har jag gjort med inspiration från min egen skiss :D Stämplarna är alla från Stämpelkällan. Vill du se min skiss, mina DT kollegors tolkningar och de stämplar vi använt så klicka vidare här  :)

Ha det bäst!

1 kommentar:

 1. Tjenixen =)

  Vad kul att jag kunde förgylla din dag lite idag, blir så glad av det. Jag har ju sett att du gjort en del LO:s det sista och tänkte att bokstäverna kanske kunde komma till pass.Gillar du inte färgerna är det ju bara att rycka bort det översta och färga in själv. Den andra förpackningen går ju att färga in till valfri färg =)
  Fy, vad jobbigt att inte kunna sova, då blir jag ju så glad att posten skötte sig så elegant att det svischade ända från Vänersborg "ler" och ända upp till Haparanda på bara några timmar =)

  Hm......känner jag någon som gillar lila....fniss.....hm, jo tror bestämt att en dam kallad ScrapLisa på SS gillar det om jag inte minns fel =) Hon har även en gång lagt in sig under "alla vi som börjar på S, T och U" under "RAK, WGA" tråden där inne....fniss igen....haha, vilken dålig humor vi har båda två, vi hade garanterat varit vänner IRL =) om vi bott närmare varandra!

  Nu över till ditt fina kort idag.....älskar dina fräcka stämplar! Det ser så lyxigt ut där hon ligger och badar bland ett hav med blommor! Stämpeln med noterna gillade jag supermycket!!!!

  Hoppas du haft en bra dag trots dåligt med sömn och jag hoppas att du sover bättre inatt. Finns inget som förstör både humör och huvud tycker jag som när man inte får sova.

  Stor kram från orten vid spetsen av Vänern =)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!