lördag 22 december 2012

"Fröknarnas" presenterAtt hitta på julklappar åt min sons "fröknar" är inte lätt. De är otroligt härlig personal på skolan där sonen går och detta år har de verkligen ställt upp och hjälpt oss sedan sonen fick diabetes. Jag hade velat tacka dem med något riktigt fint men men jag kom helt enkelt inte på vad det skulle kunna vara.

Jag har någon gång bestämt mig för att jag ge förbrukningsvaror eller t ex blommor åt fröknarna. Alltså sådant som inte fyller deras skåp... Så nu till jul fick det bli altrade After Eight askar. Inte så fantasifullt kanske....

En av askarna har jag redan tidigare visat. Här två till. Ovan har jag använt mig av Tomtens ansikte från PhunnyFace.


Till denna har jag använt mig av granar från Stämpelkällan och tomten är en digis från Stämpelkällan som just nu faktiskt finns som freebie i Stämpelkällans blogg. Så kila över och hämta den om du ännu behöver en tomte till din samling :) Stämplar kan man ju inte ha för lite av :D

Istället för julkort fick det sedan bli tags till dem. Detta foto är taget innan sonen hade skrivit sin God Jul önskning till dem, borde ju naturligtvis ha tagit efter men tänkte inte på det föreän nu :)

Till er alla önskar jag en:
Riktigt God Jul!

Ta hand om er själv och era nära och kära :)

7 kommentarer:

 1. Så snygga presenter!

  Önskar dig en riktigt GOD JUL!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Jag tycker du resonerar perfekt, man blir inte gladare av att samla mängder av saker i skåpen hemma (om det inte är scrapsaker då förstås, de är undantaget detta =)
  Förbrukningpresenter är perfekt och att altra är ju så kul =)
  After Eight askar är så kul att altra och dina har blivit jättefina, du har lyckats göra dom väldigt olika i sitt utseende vilket jag gillar!
  Söta tags du gjort, så perfekt att göra till små presenter tycker jag, blir så snyggt att hänga på sidan eller bara ha bredvid!
  Här skall det bli en lugn och mysig jul efter en jobbig höst, vilket jag förstår att du oxå haft med din son. När man har sjuka barn är det guld värt när skolan förstår och kan hjälpa till, jag hade inte klarat mina barns uppväxt utan all stöttning och hjälp som deras skolor gett, dom är en stöttepelare då barnen vistas så mycket där.
  STOR Julkram till dig från mig!!

  SvaraRadera
 3. Bra tänkt! En massa små "onödiga" prylar blir ingen glad av, om än de är givna med kärlek från de små barnen man har haft hand om genom åren (jo, jag är pedagog... *S*)

  Ätbart, ljus, tvål och sånt... mycket bättre!

  Önskar dej en underbar jul tillsammans med nära och kära!

  SvaraRadera
 4. vill bara passa på att önska dig en mysig jul och ett gott nytt år.
  Jag har varit dålig på besök utav olika anledningar.. kram

  SvaraRadera
 5. Kikar in för att även här önska dig en riktigt GOD JUL ♥

  SvaraRadera
 6. Jättesnygga askar & tags!
  Önskar dig en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!
  Kram Annelie

  SvaraRadera
 7. Hej Päivi
  Superfina gåvor du gjort...
  Önskar dig och dina kära en god jul och ett Gott Nytt År! Kramizar Susanne

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!